Читај ми!

Radikali blokirali novosadske mostove

Pristalice i članovi Srpske radikalne stranke blokirali dva mosta u Novom Sadu - most Slobode i Petrovaradinsku dugu. Traže da se lider radikala Vojislav Šešelj pusti na slobodu.

Novosadski radikali su pre blokade mostova organizovali protestnu vožnju centralnim gradskim ulicama, a zatim se dugačka kolona automobila sa zastavama SRS podelila u dva dela - jedan koji se uputio ka mostu Sloboda, a drugi ka mostu Petrovaradinska duga.

Radikali su automobilima zaustavili saobraćaj na mostovima i razvili veliki transparent "Oslobodite Šešelja".

Predsednik Gradskog odbora SRS u Novom Sadu Đurađ Jakšić rekao je novinarima da je blokada mostova u Novom Sadu samo početak i da će od sutra početi sa masovnih protestima u celoj Srbiji.

"Od protesta nećemo odustati i nećemo se smiriti sve dok se ne ispuni naš zahtev a to je bezuslovno oslobađanje Vojislava Šešelja iz Haga, kako bi mu se omogućilo da se leči na slobodi", rekao je Jakšić.

Istakao je da će od ponedeljka, 27. oktobra svakodnevno u prostorijama SRS u Novom Sadu biti organizovane različite akcije kojima će radikali iskazivati svoj protest i zahtev za oslobađanje Šešelja.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво