Durent: Neću žuriti sa povratkom

Najbolji košarkaš Oklahoma Siti Tandera Kevin Durent izjavio je da neće žuriti sa povratkom na teren.

Izvor: ÐN

Sreda, 22.10.2014.

23:44

Default images

Durent će propustiti početak nove sezone u NBA ligi zbog frakture stopala, zbog koje je morao na operaciju.

Durent će najverovatnije odsustvovati sa terena između šest i osam nedelja, što znači da bi u dresu Tandera trebalo da se nađe najranije krajem novembra.

On je na konferenciju za štampu stigao nekom vrstom mini skutera.

“Neću uopšte žuriti, to je jedina stvar koju neću raditi. Siguran sam da ću se osećati bolje za dve-tri nedelje. Ali, sigurno neću žuriti nego pustiti da vremenom prođe”, rekao je Durent.

Najkorisniji igrač najjače lige na svetu prošle sezone osetio je bol u desnom stopalu tokom treninga u subotu, a na detaljnim pregledima ustanovljeno je da ima prelom.

Džonsova fraktura je prelom kosti koje spaja spoljašnji deo stopala i mali prst. Elton Brend je imao istu povredu kada je bio na Djuku i pauzirao je punih osam nedelja.

Durentu je to, inače, prva ozbiljnija povreda otkako je postao profesionalac. Zvezda Tandera u prethodnih sezona je propustila samo 16 mečeva, uključujući i plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: