DS: Proslava SNS šamar građanima

SNS je svoj rođendan građanima čestitala na najbolji mogući način - tako što je Vlada usvojila rebalans budžeta kojim se umanjuju plate i penzije, ocenjuje DS.

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

17:30

Default images

DS postavlja pitanje SNS-u da li je proslavljala to što na današnji dan deca nisu išla u školu zbog štrajka profesora i nastavnika, da li je proslavljala to što su advokati već mesec dana u štrajku zbog bahatosti i nestručnosti ministra pravde, ili pak to što studenti blokiraju fakultete u nemogućnosti da nađu sagovornika u ministarstvu prosvete.

Moguće je i da je Srpska napredna stranka proslavljala to što je deficit u budžetu 225 umesto 182 milijarde dinara uprkos povećanju poreza koji plaćaju građani, to što je tajnim ugovorima sklopila posao sa Etihadom koji Srbiju košta 600 miliona dolara, a arapske partnere pozajmljenih 40 miliona, ili možda to što je usvijen Zakon o radu kojim se umanjuju prava radnika da bi se privukle investicije, iako su one i dalje na najižem nivou od 2000. godin, navodi se u saopštenju DS-a

DS zaključuje da "iako članovi Srpske napredne stranke bez sumnje žive bolje nego pre dve godine, današnja proslava rođendana Srpske napredne stranke šamar je građanima koji u današnjoj Srbiji nemaju šta da slave, jer su im, zbog današnjih slavljenika i njihove nesposobnosti, primanja svakoga dana sve manja, porezi sve veći, a novčanici sve tanji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: