NOVAK I JELENA DOBILI SINA!

N. MANDRAPA

21. 10. 2014. u 22:35

Supruga najboljeg tenisera planete porodila se u Francuskoj i na svet donela lepog i zdravog dečaka. Porođaj protekao u najboljem redu, mama i beba se osećaju dobro. Odmah krenulo slavlje

NOVAK i Jelena Đoković postali su roditelji divnog dečaka! Supruga najboljeg tenisera planete porodila se juče u Nici, i na svet donela lepog i zdravog sina. Porođaj je protekao u najboljem redu, a beba i mama se osećaju dobro.

Radost zbog ove lepe vesti brzo se proširila na Srbiju, gde su ponosni deda i baka, Srđan i Dijana, upriličili prigodno i skromno slavlje u restoranu "Novak" na Novom Beogradu, potom i u svom stanu, dok se Jelenini roditelji, Miomir i Vera, nalaze uz svoju ćerku, u Francuskoj.

Uskoro bi trebalo svi da se okupe, i u porodičnoj atmosferi, zajedno sa novopečenim roditeljima još jednom požele sve najbolje prinovi u porodici Đoković.

- Dete je najveći blagoslov i nešto najlepše što će život meni i mojoj Jeleni podariti - govorio je Nole u intervjuu za "Novosti" nekoliko dana pred porođaj, još tokom turnira u Šangaju.

Nole je krajem aprila objavio vest da će postati otac, ali sve do porođaja nije želeo da otkriva pol deteta, niti da govori o imenima o kojima su Jelena i on razmišljali. Tek, iako su mnogi članovi porodice možda priželjkivali curicu, tatu i mamu je obradovao dečak.

- Jelena je trudna, bićemo uskoro roditelji! Najsrećniji - napisao je pre nekoliko meseci Nole na "tviteru", sa fotografijom iz Atine, gde je bračni par bio na kraćem odmoru.

Novak i Jelena su počeli da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije započeli su zajednički život u Monte Karlu. U ovom gradu imaju potpunu privatnost i mir, što Đokoviću mnogo znači u trenucima pauze između turnira.

Nole i Jelena su se verili prošle godine, građansko venčanje je održano na Svetom Stefanu 10. jula, a crkveno dva dana kasnije, na Petrovdan.

Čestitke su odmah krenule da stižu sa svih strana, na hiljade Novakovih fanova je prosto "zatrpalo" društvene mreže sa porukama i lepim željama. n


ROĐEN KAD I NOBEL, VIDIĆ, KOLRIDž...

NOVAKOV i Jelenin sin rođen je 21. oktobra, i u horoskopu je vaga. Na isti dan, ali 1833. godine rođeni su i Alfred Nobel, čuveni švedski hemičar, dok na ovaj datum rođendan slave još Nemanja Vidić, naš sjajni fudbaler, pa izraelski političar Benjamin Netanjahu, reditelj Nikita Mihalkov, španski košarkaški reprezentativac Riki Rubio, muzičar Dizi Gilespi, glumac Ken Vatanabe, britanski pesnik Semjuel Tejlor Kolridž, teniser Bernard Tomić, fudbaler Pol Ins, i brojni drugi sportisti i slavne ličnosti.

DETE PREDODREĐENO ZA KREATIVNOST

ZA ljude rođene u znaku vage kažu da je dominatna osobina njihov šarm, zatim harizma. Vole da su okruženi ljudima, imaju uravnotežen pristup prema životu, ne donose ishitrene odluke, niti imaju ekstremne stavove o bilo čemu. Nekada su neodlučni, ali se odlično uklapaju u svako društvo. Veoma su inteligentni i kreativni, odlični su pisci, glumci, slikari, a podjednako su fantastični i u drugim kreativnim oblastima. Nisu zlopamtila, ne vole svađe i prepirke...

SLEDE TURNIRI U PARIZU I LONDONU

ROĐENjE sina izuzetno je usrećilo Novaka, koji će naredne dane provesti uz suprugu i bebu. Ipak, naš teniser ne bi trebalo zbog toga da zapostavi profesionalnu karijeru, posebno jer ga do kraja godine čekaju dva turnira na kojima brani šampionske titule, a samim tim i prvo mesto na ATP listi. Prvi na redu je masters u Parizu, dok početkom novembra stiže i završni masters u Londonu. Pitanje je koliko će Đoković biti mentalno spreman za ova takmičenja, ali u planu je da ih odigra najbolje što može.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (50)

Tanja F.

21.10.2014. 22:54

Da vam je ziv i zdrav i da naslijedi sve Noletove vrline. I da u buducnosti imamo jos jednog vrhunskog tenisera. Srdacan pozdrav iz CG.

M

21.10.2014. 23:00

Najiskrenije cestitke i najlepse zelje za sve Djokovice! Ziv, zdrav i srecan bio i najmladji izdanak!

Mrs. Messi

21.10.2014. 23:34

ČESTITA TI CELAAA SRBIJA NOLE, JUNAČINO, BRAVO, NEKA JE SA SREĆOM TEBI I TVOJOJ PORODICI, SRBINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Adnan Burina

21.10.2014. 23:39

Iskrene, iskrene čestitke...!!! Uživaj u ovom najvećem i njavažnijem životnom daru... Adnan

Spiridon S.

21.10.2014. 23:40

Bog vas blagoslovijo dragi Djokovici,neka je sa srecom,neka je mali ziv i zdrav i junak i vitez na oca,dedu i pradedu..

Milica

22.10.2014. 15:41

@Nenad UE - Nenad UE, da ne radiš u poreskoj upravi? Novak je novac zaradio u inostranstvu a nije ga pokrao od jadnog srpskog naroda već mu stalno i pomže.

Nenad UE

22.10.2014. 18:00

@Nenad UE - Novac je zaradio od istih onih koji su nas bombardovali osiromasenim uranijumom.Nema tog novca koji ce to da popravi,i ne radim u poreskoj upravi. I da opet naglasim:"Djovace plati porez!!!"

ratko

22.10.2014. 00:35

sve najlepse za najpleminitijeg coveka ove planete pa da da bog da i sin bude na oca i ponosni bicemo svi mi

opet ja

22.10.2014. 01:36

Ne osporavam uspeh Djokovica,samo jedno pitanje ;pa zar niste svi preterali sa tim pisanjem,poput Engleza za svaku sitnicu o njinoj princezi. U nasem narodu postoji izreka; sve u granicama pa cak kad se i Bogu molis. mi Srbi nismo umereni ,prvo tito[zemaljski bog]pa sad Novak. Nek je beba ziva i zdrava ali ima jos zasluzni i siromasni Srba.

Tkana

22.10.2014. 11:32

@opet ja - Idi bre sa tvojim komentarom !!!!!!!!!!!!!!!! SVE CESTITKE,ZA TATINOG NASLEDNIKA !!!!!!!!!!!!!!!

михаило илин

22.10.2014. 02:21

Честитке мами и тати! Ноле, то ти је највећа победа!

Prle

22.10.2014. 06:21

Pa sta ??? Dobilo je jos mnogo obicnih i divnih ljudi sina ili kcer pa niko od toga ne pravi senzaciju...

Prle

22.10.2014. 06:34

Pa kad je Djokovic toliki Srbin, zasto mu se zena nije porodila u Srbiji a ne po belom svetu ???

Nenad UE

22.10.2014. 12:11

@Prle - Zato sto je Djovak NadSrbin.Suvise je iznad nas ,pa da dozvoli da mu se supruga porodi u nasoj zdarstvenoj ustanovi.Djovace,plati porez!!!!!!!!

Ivan

22.10.2014. 20:18

@Prle - Bolje tamo kad vec ima para. Tamo je bar siguran da nece da mu nestane dete ili da bude vakcinisano sa ko zna cim ili zamenjeno za neko drugo ili ...

Miro Markovic

22.10.2014. 06:55

Neka su svi zdravi i zivi i neka im mali sin uskoro dobije jos dvojicu brace i jednu divnu sestru (Jedan po pojedan, molim!:-)). To ja zelim, ali mene niko nista ne pita, he he he! Ziveli na mnogaja ljeta!

Јабре

22.10.2014. 07:11

Нек је жив и здрав и нека има много браће и сестара !

seka

22.10.2014. 08:17

Najlepse cestitke mladim roditeljima, a malom nasledniku da sledi put svojih roditelja!

stefan engelbrecht

22.10.2014. 12:21

Čestitam vama i uspešno rodjenje Stefana. Čitali ste moje misli. Želim vam lepi dan, lepe godine i lepi život. Prim.dr.Stefan Engelbrecht ginekolog, perinatolog i teniser

zlata

22.10.2014. 14:52

Vasa sreca je upotpunjena i ja Vam od srca zelim da sto duze uzivate u njoj! Cestitam