0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UNIVERZALAC: Partizan pronašao zamenu za Vulićevića?

Objavljeno: 21.10.14 u 11:20

Teška povreda Miroslava Vulićevića naterala je trenera Partizana Marka Nikolića da potraži adekvatnu zamenu na poziciji desnog beka, a to će najverovatnije biti univerzalac Branko Iliić.

Branko Ilić
FOTO: STARSPORT

Naime, Slovenac je u Humsku došao kao štoper, gde je odigrao nekoliko utakmica, kasnije je prekomandovan u vezni red, a sada će se oprobati na poziciji uz desnu aut liniju. To za Ilića nije strano mesto, pošto je u Betisu i Lokomotivi iz Moskve baš igrao desnog beka.

– Svejedno mi je gde ću igrati, šta god trener Nikolić bude tražio, spreman sam da odgovorim zahtevima ekipe. Istina je da sam minulih godina češće bio štoper i da se tu bolje osećam, ali nemam problem ni da budem na drugim pozicijama. Sve u službi tima – istakao je Branko Ilić za Mocartsport i osvrnuo se na duel sa Bešiktašom.

– Čeka nas duel sa kvalitetnim timom, međutim ukoliko budemo igrali kao na premijeri sa Totenhemom i ako se budemo držali devize „svi za jednog, jedan za sve“, verujemo da možemo da se nosimo i sa timom koji je u vrhu turskog fudbala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter