• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Regionalni on-line sajam Virtualni dani karijere

U Beogradu će od 15. do 22. oktobra biti održan peti regionalni on-line sajam Virtualni dani karijere. Saznajte više.

Ovogodišnji peti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja će se održati od 15. do 22. oktobra na adresi www.dankarijera.com pod sloganom "Pronađi put do uspešne karijere".

Budući da je nedostatak radnog iskustva ozbiljna prepreka za mlade ljude koji su u potrazi za prvim zaposlenjem, ovogodišnja ponuda poslova i edukativnih programa na sajmu će im biti prilika da započnu svoj profesionalni razvoj.

Online sajam već petu godinu zaredom organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu - iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju NajStudent.com i Prijemni.infostud.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da "obilaze" štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktuelnim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere.

Osim toga, posetioci će putem chata moći da postave pitanja predstavnicima kompanija, ali i da prate i okrugle stolove i radionice na kojima će se obrađivati aktuelne teme iz sfere zapošljavanja.

Kandidati će moći iz prve ruke da saznaju kako da napišu dobar CV, kako da se pripreme za razgovor za posao, da se informišu o karijernom razvoju tokom celog života i pokretanju startapova, a radionicama će moći fizički da prisustvuju u prostorijama Business academy i IT academy u Zemunu, Cara Dušana 34, ili da ih prate putem live streaminga.

Među izlagačima su na sajmu su kompanije: Philip Morris International, Ernst & Young, Sberbank Srbija, Swarovski, Smith Micro Software, Naftna industrija Srbije, Nestle, Nelt, eFront, Lidl, PKC Wiring Systems, Trizma, Cooper tire Rubber Company. Edukativne programe će predstaviti Francuski institut u Srbiji - Campus France, Ambasada Kanade - Education in/au Canada i Ambasada Australije - Australian Trade Commission.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image