VODITELJ TLZP ODGOVORIO TVITERAŠIMA: Derem se, pa šta!?
Foto: Kurir Štampano

Ne zna da ima mikrofon

VODITELJ TLZP ODGOVORIO TVITERAŠIMA: Derem se, pa šta!?

Stars -
Bojan Ivković je novi voditelj muzičkog šoua, a mnobi su mu zamerili da je previše glasan

Za Bojana Ivkovića (39), novog domaćina popularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, tviteraši kažu da nije dorastao zadatku.

Bojan je vodio je mnoge manifestacije za decu, a najzapaženija je i trenutno aktuelna emisija „Plava ptica” na RTS-u.

"Što se voditelj dere”, napisala je na Tviteru evrovizijska pobednica Marija Šerifović, a Sonja Lazetić, supruga Nikole Lazetića, dodala je: „Voditelj da prestane da se dernja. Neka mu neko kaže da ima mikrofon".

Njih dve su među desetinama poznatih ličnosti kojima se nije dopao novi voditelj "Tvoje lice zvuči poznato", koji je zamenio Petra Strugara. Teniser Dušan Lajović zapitao se "ko je ovaj voditelj i zašto je ovako smešan", a kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja je poručio: "Strugaru Petre, sve vi je oprošteno"! Doduše, bilo je i onih koji su stali u njegovu odbranu tvrdeći da je Bojan pravo osveženje u popularnom šouu.

Bojan Ivković kaže da se na negativne i zlurade komentare ne obazire, jer tvrdi da je to svačije legitimno pravo.

"Prvu emisiju odgledao sam sa mnogo uzbuđenja. Posle emisije su me zvali prijatelji, rođaci, ali i kolege iz produkcije i svi su bili oduševljeni mojim nastupom", rekao je Bojan.On ističe da izbegava poređenje sa Strugarom. Kaže da je Petar radio na svoj način, a on će voditi na svoj.

"Iako sam dosta samokritičan, znam da će moje vođenje ovog šou-programa promeniti neke stvari u voditeljskom poslu. Pre svega, ponudiću pozitivnu energiju koja je i te kako bitna za svaku emisiju. Ima vremena do kraja ovog serijala", kaže Ivković. Pre emisije mnogi su se pitali kako će se uklopiti na sceni sa koleginicom Marijom Kilibardom i da li će od nje doći do reči. On kaže da su njih dvoje dobar tim.

"Saradnja sa Marijom je jednom pozitivno iskustvo. Niko nikome ne upada u reč, jer se nas dvoje jako dobro slušamo", tvrdi Bojan.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track