TLZP: Koja vam je najseksi: Jelena, Neda ili Elena? (FOTO) (VIDEO)

Sinoć je emitovana prva epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a u prvom planu svakako su bili provokativni nastupi glumice Jelene Gavrilović, koja je imitirala Jelenu Rozgu, Nede Ukraden, koja se našla "u koži" Bijonse, i makedonske muzičke zvezde Elene Risteske, koja je "skinula" Severinu

  • 21

Sinoć je na televiziji "Prva" emitovana prva epizoda drugog serijala šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", a svoje imitatorsko umeće pokazalo je deset poznatih ličnosti.

Možda i najupečatljivije nastupe sinoć su imale dame, pre svega, glumica Jelena Gavrilović, kao i pevačice Neda Ukraden i Elena Risteska.

Jelena Gavrilović našla se u ulozi imenjakinje, hrvatske muzičke zvezde Jelene Rozge. Glumica je sjajno obavila zadatak, a njen nastup bio je seksi. Kako je Jelena Gavrilović imitirala Jelenu Rozgu, pogledajte OVDE.

Provokativan nastup imala je i Neda Ukraden. Pevačica je bila "u koži" njene američke koleginice Bijonse Nouls. Nedin performans dopao se mnogima, a na kraju, Ukradenova je i bila pobednica prve emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Kako je Neda Ukraden imitirala Bijonse, pogledajte OVDE.

Šlag na tortu bio je seksi nastup makedonske pevačice Elene Risteske. Ona je dobila zadataka da imitira Severinu Vučković. Njen performans svakako je oduševio mnoge muškarce.

Kako je Elena Risteska imitirala Severinu, pogledajte OVDE.

Na kraju, pitamo vas, koja dama je imala najseksi nastup u prvoj epizodi TLZP-a: Jelena Gavrilović, Neda Ukraden ili Elena Risteska?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA