„Jamie“ magazin konačno i u Srbiji!

by | oktobar 1, 2014

Jamie 01

Fantastične recepte Džejmija Olivera, najpopularnijeg televizijskog kuvara na svetu, do sada ste upoznavali preko malih ekrana, a od 1. oktobra možete da ih pratite u srpskom izdanju časopisa „Jamie“, koji je na tržište lansirala kompanija Color Press Grupa.

Kvalitetna, reciklirana eko-hartija, vrhunske fotografije, odličan dizajn, sjajni, originalni recepti i gastronomski putopisi ostaviće čitaoce bez daha.

U prvom broju magazina potražite recepte za savršena jela s karijem, specijalitete od patlidžana, italijanske delicije, poslastice od karamela i orašastih plodova, ali i slasne gurmanluke od mesa.

Inspirisani slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelepi grad na severu Italije i isprobajte bar deo njegove neverovatne gastronomske ponude.

Osim toga, otkrijte lepote baštovanstva, naučite ponešto u crvenom vinu i savladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremanje jela.

Prvi broj srpskog izdanja magazina ”Jamie” u prodaji je od 1. oktobra, izlazi dvomesečno na 116 strana i košta 250 dinara.

Autor: Life Content

Tagovi: