TRIJUMF BAVARACA U HLADNOJ MOSKVI: Miler sa penala doneo pobedu Bajernu
Foto: Twitter

"Armejci" i dalje bez bodova

TRIJUMF BAVARACA U HLADNOJ MOSKVI: Miler sa penala doneo pobedu Bajernu

Fudbal -
Jedini gol na utakmici postigao je Tomas Miler sa penala u 22. minutu. Za domaći tim u startnoj postavio je bio srpski reprezentativac Zoran Tošić, koji je zamenjen u 78. minutu

MOSKVA - Fudbaleri Bajerna pobedili su u Moskvi ekipu CSKA 1:0 (1:0) u meču drugog kola grupe E Lige šampiona.Jedini gol na utakmici postigao je Tomas Miler sa penala u 22. minutu.

Za domaći tim u startnoj postavio je bio srpski reprezentativac Zoran Tošić, koji je zamenjen u 78. minutu. Utakmica je odigrana na "Himki areni" u Moskvi, a temperatura je bila sedam stepeni Celzijusovih. U drugom meču u grupi Mančester siti i Roma igrali su 1:1.

Bajern je trenutno prvi na tabeli sa šest bodova, dok je CSKA i dalje bez poena.CSKA će u narednom kolu, 21. oktobra na svom terenu dočekati Mančester siti, dok je Roma na svom terenu igrati protiv Bajerna.Fudbaler Bajerna Tomas Miler rekao je da je veoma zadovoljan pobedom nad CSKA. "Nije nam bilo lako, ali je važno što smo pobedili. Imali smo prilika da postignemo još koji gol, ali je i CSKA bio opasan iz kontranapada. Ipak, veoma smo zadovoljni što se vraćamo u Minhen sa tri boda. Imam posebnu tehniku za izvođenje penala, ali dok god mi ide, ne marim previše", naveo je Miler. "Imali smo svoje šanse, ali nažalost nismo uspeli da postignemo pogodak. Prvi put smo igrali u novoj formaciji ove sezone, nije loša, moraćemo još da je uvežbavamo", kazao je Berezucki.

Utakmica je igrana pred praznim tribinama stadiona Himki, ali su se navijači CSKA okupili na ulici pored njega. "Čuli smo ih u drugom poluvremenu, baš je lepo što su došli i podržali nas", istakao je Berezucki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track