1
Košarka

FOTO: STARSPORT

TEO ZOVE ZVEZDAŠE: Podržite ove momke! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.14 u 19:01

Najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić poželeo je sreću Crvenoj zvezdi u predstojećoj sezoni. Osvedočeni navijač crveno-belih nedavno je još jednom ponovio da bi voleo da zaigra u voljenom klubu pre kraja karijere…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je istakao da je Zvezda izuzetno mlad tim, da je to dobro za srspku košarku i poručio igračima da iskoriste šansu koju su dobili.

– Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu i šta se dešava u klubu. Zaista rade sjajno, što potvrđuju i dva uzastopna učešća u Evroligi. Poželeo bih im puno sreće ove sezone – rekao je najbiolji srpski košarkaš.

Ove sezone Zvezda je dovela i dva Teodosićeva saigrača iz reprezentacije Nikolu Kalinića i Stefana Jovića, a u ekipi su i dva potencijalna reprezentativca Nemanja Dangubić i Luka Mitrović.

– Kalinić i Jović su dva sjajna momka i odlična igrača. Ja sam zaista srećan što će igrati za Zvezdu u predstojećoj sezoni.

Crveno-beli ove sezone u svojim redovima imaju osmoricu srpskih igrača i samo dvojicu košarkaša starijih od 25 ghodina.

– Zvezda je veoma mlada ekipa što je, između ostalog, dobro i za srpsku košarku. Ti mladi igrači moraju da iskoriste šansu i moraju da budu svesni u kakvom klubu se nalaze i za kakav klub igraju. Ja sam siguran da će svi oni dati svoj maksimum kako bi iskoristili šansu koju su dobili – rekao je na kraju Teodosić uz komentar:

– Navijači, podržite ove momke. I ja volim Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter