Kamion udario u autobus sa decom, troje učenika povređeno!

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Kragujevcu povređeno je troje dece. Do nesreće je došlo kada je kamion koji je prevozio drva naleteo na školski autobus

  • 2

Kragujevačka policija je saopštila da je troje učenika povređeno kada je na autobus za prevoz dece naleteo kamion natovaren drvima, prenosi “Blic“.

Učenici starosti od osam do deset godina su po prijemu na Kliniku za dečju hirurgiju pregledani i konstatovano je da nisu zadobili teže povrede.

Iz policije je saopšteno da je na zaustavljeni autobus, koji se kretao iz Rače prema Kragujevcu, u prigradskom naselju Divostin, naletele teretno vozilo marke natovareno drvima.

Vozač i troje učenika prebačeni u KCK radi utvrđivanja eventualnih povreda i ukazivanja lekarske pomoći, navodi se u saopštenju i dodaje da je uviđaj u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scania V8

    30. septembar 2014 | 13:19

    Cekaj jel nasa policija toliko neobrazovana? Divostin je u pravcu Gornjeg Milanovca. A Raca je na drugoj strani. Mozda Desimirovac u pitanju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA