0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OPTIMIZAM NA VISOKOM NIVOU: Branko Lazić: Napašćemo sve trofeje

Objavljeno: 30.09.14 u 10:21

Košarkaš Crvene zvezde, Branko Lazić, najavio je da će njegov tim u novoj sezoni jurišati na svim forntovima pokušavajući da se domogne svih trofeja u tim takmičenjima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je ocenio da je za klub vrlo važno to što će naredne sezone igrati u Evroligi.

– Počinje nova sezona u kojoj igramo u Evroligi, i to je jako važno i za klub i za sve nas. Glupo bi bilo da ne kažemo da ćemo ići na sve trofeje, jer svaki sportista igra da bi pobedio, ali ići čemo od utakmice do utakmice. Jasno je da još nismo uigrani i da nam treba vreme da sve dođe na svoje mesto – rekao je Lazić.

U aktuelnom rosteru crveno-belih, Lazić je igrač sa najdužim stažom u Zvezdi, pošto će mu ovo biti četvrta sezona za tim s Malog Kalemegdana.

– Tim je dosta podmlađen, ali mi ćemo se truditi da igramo što bolje, a rezultati će sami doći. Sigurno je da će biti grešaka tokom utakmica, ali pokušaćemo to da kompenzujemo kroz mladost. Vilijams je iskusan igrač koji će nam doneti sigurnost u igri. Verujem da će nas on držati na okupu i pod kontrolom na terenu – uveren je ovaj 25-godišnji bek.

On je još na prvoj pripremnoj utakmici protiv rumunskog Asesofta polomio prst desne ruke, zbog čega nije mogao da se igra ni jednu utakmicu do sada.

– Do sada sam imao samo fizičke treninge i radio na kondiciji. Tek sinoć sam počeo da radim sa loptom i nadam se da ću u skorije vreme biti spreman. Ne znam još uvek da li će to biti za Levski – podvukao je Lazić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter