Mihajlovićeva izazvala Davenporta

Tanjug

22. 09. 2014. u 12:57

Zorana Mihajlović je u Institutu za transfuziju krvi rekla novinarima da prvo izaziva novog direktora Ateljea 212, glumca Branimira Brstinu, zatim Majkla Davenporta i direktore javnih preduzeća

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović dobrovoljno je dala krv u okviru akcije "Blood challenge" i izazvala šefa Delegacije EU u Srbiji Majka Davenporta i direktore javnih preduzeća da budu sledeći.

Zorana Mihajlović je u Institutu za transfuziju krvi rekla novinarima da prvo izaziva novog direktora Ateljea 212, glumca Branimira Brstinu, zatim Majkla Davenporta i direktore javnih preduzeća, javlja Tanjug.

Mihajlovićeva je rekla da misli na direktore "Koridora Srbije", "Puteva Srbije", beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", EPS-a, EMS-a i "Srbijagasa".

"Svi bi trebalo da budu humani i pomognu, s obzirom na to da se i kao ljudi delimo po tome koliko smo humani", naglasila je ministarka.

Istakla je da nikada nema dovoljno krvi, pa je zato lično, ali i u ime svih članova Vlade, pozvala sve da se uključe u akciju.

Zoranu Mihajlović je za dobrovoljno davanje krvi "nominovala" Vesna Davinča, vlasnica kompanije "Mis Ju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

momcilo

22.09.2014. 13:19

lako je politicarima davati krv , kada imaju nepresusan narodni izvor. bolje da ministarka proziva politicare, da vrate krv narodu koju su popili u zadnjih 20 godina.

......

22.09.2014. 21:17

Koliko je krvi proliveno njihovim raketama i bombama '99 mislim d bi trebao da da bar tih 400gr !?

bole

23.09.2014. 11:16

A ja nju i njene pajtase pozivam da narodu ne otimaju penzije,nije to njihova svojina.