Nikolićeva kaznena ekspedicija protutnjala Kragujevcom! (VIDEO)

U poslednjem meču šestog kola Jelen Superlige, fudbaleri Partizana savladali su ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 3:0

  • 69

Fudbaleri Partizana ostvarili su i šestu vezanu pobedu u Jelen Superligi u isto toliko utakmica. Izabranici Marka Nikolića pogotcima Petra Škuletića i Saše Ilića savladali su rezultatom 3:0 ekipu Radničkog iz Kragujevca na stadionu "Čika Dača".

Crno-beli su utakmicu rešili u prvih dvadestak minuta, a nastavak igre nije doneo prevelika uzbuđenja, osmi pogotka Saše Ilića u finišu meča, pa je nastavljena crna serija Kragujevačana, koji još od 2001. godine nisu postigli pogodak protiv kluba iz Humske na svom stadionu. Na ovaj način Partizan je uspešno započeo seriju gostovanja, pošto ih posle Kragujevca očekuje još četiri vezane utakmice na kojima neće biti domaćini.

Stadion: "Čika Dača"

Gledalaca: 3.000

Sudija: Majo Vujović

Strelci: Škuletić 11p, 18, Ilić 89

Radnički Kragujevac: Trifunović - Terzić - Krneta - Bubanja - Jašić - Ćulum (od 65. Todorović) - Arsić - Perović - Vidić (od 40. Kovačević) - Poljanec - Sotirović

Partizan: Lukač - Vulićević - Ćirković - Stanković - N.Petrović - B.Ilić - Drinčić (od 70. S.Ilić) - Grbić - Pantić (od 65. Lazović) - Živković (od 83. I.Petrović) - Škuletić

Početak utakmice obeležila je inicijativa crno-belih koju su uspeli da materijalizuju u prvih dvadeset minuta i maltene odluče pitanje pobednika. Igrao se 10. minut kada je Drinčić fenomenalno proigrao Vulićevića, njega je sa leđa oborio Poljanec, a sudija Vujović je pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Petar Škuletić.

Isti igrač postigao je i drugi pogodak za Partizan. Bila je to fenomenalna akcija kluba iz Humske. Danilo Pantić je proigrao Andriju Živkovića, ovaj petom uposlio Grbića, koji je sjajno predriblao tri igrača Radničkog, a Petar Škuletić je samo ubacio loptu u mrežu i postigao svoj šesti gol u srpskom šampionatu. Do odmora videli smo malo konrektnije Kragujevčane, ali Perović, Arsić i Sotirović nisu ozbiljnije ugrozili Lukača svojim pokušajima.

Gosti iz Beograda su dobro otvorili i drugo poluvreme, ali ovoga puta izostala je kvalitetnija egzekucija. Imao je dve sjajne šanse Škuletić, posle dobrih dodavanja Grbića, odnosno Živkovića, ali je u oba navrata, golman Trifunović odlično intervenisao. Nastavak utakmice bio je veoma nedinamičan i bez prevelikih uzbuđenja.

Radnički je pokušavao da smanji prednost, ali bezuspešno, dok su crno-beli samo čekali kraj utakmice i nisu bili preterano zainteresovani za postizanje još kojeg gola, iako je solidnu šansu propustio Branko Ilić. Ipak, Partizan je došao i do trećeg gola. Strelac je bio Saša Ilić u 89. minutu posle asistencije Škuletića Treba napomenuti i da je Ivan Petrović odigrao poslednjih 10 minuta za Partizan i tako debitovao za klub iz Humske.

Jelen Superliga 6. kolo:

OFK Beograd – Voždovac 1:0

Jagodina – Napredak 1:1

Mladost – Borac 2:1

Radnički Niš – Rad 3:0

Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0

Čukarički – Donji Srem 1:1

Vojvodina – Spartak 5:2

Nedelja:

Radnički 1923 – Partizan 0:3

(Škuletić 11p, 18, Saša Ilić 89)

Tabela: Partizan 18, Crvena zvezda 16, Vojvodina 15…Radnički Niš 3, Napredak 3, Voždovac 0.

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovako vi (ngm)

    21. septembar 2014 | 16:34

    Pa ovo je sramota.Prvo igrači Radničkog vas opet puštaju,sklanjaju se.Drugo,prvi gol je jako sumnjiv i sudija je pogrešio,a drugi gol neću ni da komentarišem nema govora o penalu.Sramota kakva krađa!

  • Boki

    21. septembar 2014 | 17:46

    Dovoljan je podatak da radnicki nije od 2001 godine, dao gol partizanu u kragujevcu. Cista namestaljka 13 godina

  • Nešo

    21. septembar 2014 | 16:40

    Oba gola neregularna,penal blage veze sa pamecu,drugi gol postignut posle davanja fora rukom.Bruka i sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA