UBIO POLICAJCA: Amerikanci jure ubicu u uniformi Mladićeve ratne vojske!
Foto: AP

Filmska potera

UBIO POLICAJCA: Amerikanci jure ubicu u uniformi Mladićeve ratne vojske!

Planeta -
Američka policija već nekoliko dana traga za snajperistom Erikom Frejnom koji je u mestu Bluming Goruv iz zasede ubio jednog, a teško ranio drugog policajca. Frejn je inače opsednut četnicima i njihovom borbom u Drugom svetskom ratu, a u javnosti je često nosio ratne uniforme vojske Ratka Mladića

HARISBURG - Američka policija u Pensilvaniji danima se nalazi u poteri za Amerikancom Erikom Frejnom (31) zavnim Vuk koji je iz zasede ubio pripadnika nacionalne policije desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31).

Frejn je opsednut četnicima i njihovom borbom u Drugom svetskom ratu.

Amerikanac Erik Frejn (31), rekreativni snajperista i glumac u oživljavanju bitaka Drugog svetskog rata, toliko se uživeo u svoju ulogu četnika kojima se divio da je iz zasede snajperom upucao dvojicu policajaca.

Frejn je nedavno obrijao glavu i napravio “čirokanu”, kako bi još više ušao u svoju ulogu četnika, a istražitelji veruju da je frizuru promenio kako bi se mentalno pripremio za isvršenje “kukavičkog čina”, objavio je nydailynews.

Državna policija izdala je upozorenje da je Frejn opasan, nazivajući ga neprijateljem države koji je spominjao da će izvršiti masovno ubistvo.

Jedinica za vojnu simulaciju kojoj Frejn pripada “Istočni vuk” ima ulogu čete vojnika istočne Evrope. On je naučio da puca od oca Judžina Frejna, vojnog majora u penziji, koji kaže da je sin bolji strelac nego što je on ikada bio, kao i da iz njihove kuće nedostaju puška i AK-47 (kalašnjikov).Frejn je državu Pensilvanija stavio u opsadno stanje kada je prošlog petka iz zasede, snajperom ubio pripadnika nacionalne policije desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31).

Škole u nekoliko okruga su zatvorene u zbog straha od napada na studente i nastavnike.Frejn je sa lica mesta pobegao džipom koji pronađen napola potopljen u obližnjoj močvari.

( Nydailynews)

http://www.youtube.com/watch?v=aFZd4hRsnZ8
http://www.youtube.com/watch?v=S1ASjcbGj94

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track