• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Mitrović: Zaboravite Farmu!

Izvor mondo.rs

Prvi čovek ružičaste televizije najavljuje ozbiljne programske izmene u narednoj sezoni.

 Željko Mitrović: Zaboravite Farmu! Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Željko Mitrović predstavio je novu programsku šemu Pinka, u kojoj neće biti mnogih formata na koje su fanovi ružičaste televizije navikli.

"Bez obzira na visok rejting koji su imali Farma, Dvor i slični programi, to je gledala uvek ista grupa ljudi, a sada želimo da proširimo ciljnu grupu gledalaca, i zbog toga ubuduće neće biti ovih rijalitija na našoj televiziji", rekao je Mitrović, a prenosi domaća štampa.

Čelnik Pinka zahvalio se Grandu što je napustio tu televiziju svojom voljom, i time im ostavio slobodu da sami kreiraju svoj program.

"Ne plašim se konkurencije, jer smo mi najveća medijska kuća na Balkanu, a oni muzička produkcija", poručio je on.

Dok se većina Grandovih programa preselila na Prvu, Pink od muzičkih formata nudi "Pinkove zvezde", "Pinkove zvezdice", "Bravo šou" čiji će koncept biti izmenjen...

Utorkom će, rekao je Mitrović, i dalje "biti mesta" za X Faktor, koji će verovatno početi tek nakon završetka "Zvezda" i "Zvezdica".

Od novih takmičenja, Mitrović je istakao "Prvog komičara Srbije", šou u kom će se stend-ap komičari takmičiti pred žirijem i publikom. Ideja je da najpre pred žirijem pričaju 30 sekundi, a ukoliko im se dopadnu, dobijaju nekoliko minuta pred publikom. Još uvek nisu otkrivena imena članova žirija.

Jutarnji program biće usmereniji ka živim uključenjima reportera, dok će Pink uskoro predstaviti i noćni program, koji će početi serijom "Bordžije" u ponedeljak u ponoć. U planu je i živi program radnog naslova "Društvena mreža", sa pet različitih voditelja koji će imati kontakt sa publikom.

Što se tiče serijskog i filmskog programa, već je najavljen "Sulejman Veličanstveni". Ljubitelji turskih serija gledaće i "Zehru", "Bordžije", "Dekstera", "Wicked games"...

Pink ima 44 kablovska kanala, a za mesec dana dobiće još šest.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

miletov kitić

šta je bilo sa JAHTOM? zašto BRENA ne plaća struju?

zalosna sova

Najgluplja i najgora televizija koja je ikada postojala je TV Pink.Ono njihovo hvalisanje da su najgledaniji je toliko odvratno da izaziva nagon na povracanje.Zemljo Srbijo sta si docekala da ti medijskom nebu glavni bude ovaj lik.Drzavo,zabrani Pink H I T N O !!!

zkv

ocemo i kalco!

SERIJE