Region

Svet

Pinkove zvezdice: Leontina najstrožiji sudija?! (Video)

U muzičkom šou programu Pinkove zvezdice jedna od članica žirija biće i Leontina Vukomanović, koja će zajedno sa svojim kolegama odlučivati o sudbini talentovane dece.

Pinkove zvezdice: Leontina najstrožiji sudija?! (Video)


 
Pinkove zvezdice: Počinje muzičko takmičenje za talente do 15 godina! (Video)
Leontina Vukomanović, oduvek je važila za osobu koja se ne plaši da kaže svoje mišljenje, a često je umela da ocenjuje i svoje kolege kako pevaju. Da li će biti stroga prema mališanima, pevačica kaže:

"Biti u žiriju je užasno odgovoran i težak posao. Uvek se konsultujem sa svojim kolegama baš zato što sam bolećiva prema deci, pa bi se pre moglo reći da sam blag član žirija", rekla je Leontina u intervjuu za Story pre izvesnog vremena i otkrila šta sve deca moraju da poseduju kako bi prošla u sledeći krug:

"Pored sluha i muzičkog talenta važno je da dete bude i harizmatično i da ima sposobnost nastupa i snažan i stabilan glas. Jedno je kada dete poseduje sluh i kada lepo peva po mišljenju mame, tate ili nastavnice muzičkog, ali je sasvim drugo kada treba da stane na veliku binu, pred publiku i mikrofon", zaključila je Leontina.

O tome hoće li Leontina biti stroga u odgovornoj ulozi koja je očekuje, saznaćemo 19. septembra kada na televiziji Pink počinje pravi muzički spektakl za mlade talente do 15 godina.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>