• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Priština uvela sankcije Rusiji

Izvor Tanjug

Kosovska vlada uvela je danas sankcije Rusiji, rekao je danas na sastanku vlade premijer Hašim Tači, prenose prištinski mediji.

Tači je rekao i da će sankcije trajati dok se okolnosti ne promene, a prema pisanju štampe, ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj je kazao da se sankcije uvode zbog dešavanja u Ukrajini i međunarodnih obaveza.

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Biljana

Covek mora da se pita u kakvom svetu zivi?Evo s kim nasa vlast pregovara.Em krvnik i ratni zlocinac Taci em covek drzi lekcije Rusiji.On nekog osudjuje.Doslo je poslednje vreme.Krim je Ruski bio i sada je.Hruscov kao Ukrajinac, ga je pripojio Ukrajini.To je istina.Kosmet NIKADA NIJE BIO ALBANSKI.KIRBI I KLINTON SU OTELI OD SRBIJE I DALI IM.TO JE RAZLIKA KRIMA I KOSMETA.Vucic brka te dve stvari.PUTIN JE POSLE FASISTICKOG PREVRATA U UKRAJINI VRATIO KRIM KUCI.Kosmet je dat nekome cije nikada nije bilo.Zato priznanje Krima je falanga iznudila .Putin je dobro uradio.Kada o pravdi pricaju Kirbi i Taci stomak mi se okrece.Obojica su ucestvovali u zlocinu protiv ovog naroda.Zato UMUKNITETETETETETETETE!

kitić

jeli to ona šaka jada,što je pre koju godinu išla u moskvu da moli putina,pardon nije hteo ni da ih primi mislim da su hteli nekakvo priznanje "nezavisnosti"?

pupi

katastrofa za moskvu tek sada je putin na.ebao hahahaha

special image