PARE ZA OSVETLJENJE I TEREN: Tole obnavlja stadione Crvene zvezde i Partizana
Foto: Kurir Sport

FSS odlučio

PARE ZA OSVETLJENJE I TEREN: Tole obnavlja stadione Crvene zvezde i Partizana

Fudbal -
Na sastanku Odbora za hitna pitanja FSS konstatovano je da će po odobrenju korišćenja sredstava ona biti usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadionu Crvene zvezde po standardima UEFA i promenu travnate podloge na stadionu Partizana

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije (FSS) odlučio je danas da sredstva dobijena od Evropske fudbalske unije (UEFA) upotrebi za obnavljanje stadiona Crvene zvezde i Partizana.

Na sastanku Odbora za hitna pitanja FSS konstatovano je da će po odobrenju korišćenja sredstava ona biti usmerena u obnavljanje osvetljenja na stadionu Crvene zvezde po standardima UEFA i promenu travnate podloge na stadionu Partizana.

Pre toga, delegirani predstavnik UEFA doći će u posetu FSS, obaviti stručnu analizu i dati završno mišljenje posle čega će biti određeni redosled poslova i dinamika radova.

"I ovom prilikom FSS čini sve da kroz dobru saradnju sa administracijom u Nionu poboljša kvalitet infrastrukture srpskog fudbala, olakša rad klubovima i nastupe reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. godine", navodi se na sajtu FSS.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo zbog dobrih rezultata mlađih selekcija, ali je naloženo rukovodstvu i selektorima svih kategorija da analiziraju postojeću situaciju i prošire takmičarsku bazu, kako bi spremni dočekali sve izazove i iskušenja narednih utakmica.

Članovi Odbora za hitna pitanja FSS jednoglasno su naložili svim organima FSS i Zajednice superligaša da sačuvaju postojeći sistem, kako u sudijskom i takmičarskom, tako i u svim drugim segmentima relevantnim za rad fudbalske organizacije.

U skladu s tim, analiza suđenja u svim utakmicama 5. kola nacionalne Superlige biće izvšena sutra od strane nadležnog organa, Sudijske komisije FSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track