BRUTALNO: Ovako su divljački, s leđa, napali nemačkog državljanina! (VIDEO)

Mučki napad na državljanina Nemačke koji je u Srbiji došao povodom beogradske konferencije o pravima LGBT populacije, zabeležile su sigurnosne kamere, a snimak se pojavio na Jutjubu

Na Jutjubu se pojavio snimak mučnog napada na državljanina Nemačke koji se dogodio u Brankovoj ulici nešto pre 3 časa ujutru.

Na snimku se može videti kako napadač mladiću iznenada prilazi i krvnički ga udara s leđa. Od jačine udarca on pada na zemlju i ne dolazi svesti puna tri minuta.

MUP je večeras saopštio da su uhapšena sva trojica mladića koji su bili prisutni tokom tuče.

Direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić rekao je da je povređeni mladić sada svestan, pokreće ruke i noge i može da priča.

Trenutak udarca na snimku se vidi na 4.55 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    14. septembar 2014 | 00:07

    Ovo govedo bi zgazio ko g.... Muka mi je od ovih majmuna.Ovaj Nemac je gej,aovaj majmun sto ga je udario je peder. A to je velika razlika.

  • Beograd

    13. septembar 2014 | 23:24

    Jeste sve ali nije bilo ni grupne tuce ni noza pistolja ili slicno. Druga dvojica potpuno nevini isto kao i prijatelji Nemca. Teska telesna jednom liku i to je to. Ovo je ogroman grad svaku noc se to desava nazalost tako da ne treba nikakva fama da se dize.

  • vvvv

    14. septembar 2014 | 00:34

    Osudjujem napad naravno al ne znam zasto mnozina, kad je napadac jedan a desetoro drugih je prislo da pomogne povredjenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA