• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izronilo" morbidno poglavlje dečje priče

Izvor mondo.rs

Ljubitelji klasične dečje priče "Čarli i fabrika čokolade" konačno mogu da uživaju u poglavlju koje je ukinuto zbog prevelike morbidnosti za malu decu.

 Oni koji nisu pročitali knjigu Roalda Dala, sigurno su odgledali film gde glavnu ulogu vlasnika fabrike čokolade - Vilija Vonke, tumači Džoni Dep.

Poglavlje koje nije ušlo u finalnu verziju knjige, a i filma, nađeno je među papirima pokojnog pisca, a po originalnoj zamisli je trebalo da bude peto poglavlje.

 Među materijalom zabranjenim za čitanje maloj deci nalazi se opis sobe za sečenje i lupanje, gde noževi i čudne mašine prete da iseku decu umesto smesa za čokoladne poslastice.

"Mnogo noževa se spušta dole i seče, seče, seče, praveći male kvadrate, spremne za radnje", glasi rečenica Vilija Vonka, koju je uputio nestašnoj deci koja su zalutala u tu sobu.

Pronađena priča takođe upućuje na to da je osmoro dece ušlo u izbor za turu po čuvenoj fabrici, što je četiri više nego u finalnoj verziji knjige.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

zeljko

Pa sta ako pise?

SERIJE