• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gologuzan prošetao Pulom u znak protesta

Izvor mondo.rs

Mihael Silađi iz Medulina skinuo je odeću sa sebe u Prekršajnom sudu u Puli, a onda kao od majke rođen prošetao centralnim pulskim ulicama u znak protesta jer mora da plati kaznu zbog rada na crno.

Goli protest odigrao se u ponedeljak oko 10.40 sati, a protiv 39-godišnjeg muškarca policija je podnela prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kako prenose hrvatski mediji, ogorčeni muškarac razgolotio se u Prekršajnom sudu koji ga je kaznio sa 2.000 kuna (31.000 dinara) zbog rada na crno.

Silađi se, kako prenose hrvatski mediji, pravdao da svojim radom izdržava suprugu i dvoje dece.

Razgolićeni muškarac nastavio je šetnju Pulom, a onda došao u prostorije medijske kuće “Glas Istre” gde ga je zatekla i uhapsila policija.

“Glas Istre” prenosi da je Silađi odlučio da preda sve što ima Prekršajnom sudu nakon čega je hteo svoju životnu priču da podeli sa novinarima.

Novinarima je rekao da je skinuo sve sa sebe iz očaja, jer je dobio kaznu Prekršajnog suda, a nema novac da je plati.

“Država me kaznila novčanom kaznom od 2.000 kuna zbog obavljanja delatnosti za koju nisam registrovan. Dakle, radio sam na crno i od toga ne bežim. Uostalom, tako rade mnogi da bi preživeli, a ja to činim godinama da prehranim svoju nezaposlenu ženu i decu. Ne idem na socijalno da tražim pomoć od države. Ne kradem i ne varam. Neka me zaposle za neku platu od koje mogu da živim ili neka me puste da živim. Sada ta ista država od mene traži da im platim kaznu. Odakle da im platim?”, kazao je razočarani Silađi za “Glas Istre”.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image