Sećate se štrajka u Partizanu? Đurić tvrdi da ga nije bilo!

Prema rečima predsednika Partizana, igrači su se spremali za trening, a razgovor sa rukovodostvom je potrajao neobično dugo

  • 12

Skoro nedelu dana posle plasmana Partizana u Ligu Evrope više se ne priča o štrajku koju mu je prethodio i ostalim burnim situacijama u Humskoj.  Interesantno, predsednik kluba Dragan Đurić, poručio je da štrajka igrača zapravo nije ni bilo.

U prvoj polovini avgusta, igrači su odbili da izađu na popodnevni trening i tako jasno dali čelnicima da nemaju nameru da odustanu od svojih zahteva.

- Mi smo u poslednje vreme svedoci i žrtve velikih medijskih pritisaka. Evo sada, kada je sve iza nas, mogu da kažem da igrači nisu štrajkovali. Jednostavno, tog dana su se spremali za trening, a razgovor je potrajao neobično dugo. Dakle, štrajka nije bilo, a ono što se ne zna u javnosti jeste da smo vodili krajnje ljudski i korektan dijalog. I da smo se veoma dobro razumeli - rekao je Đurić "Novostima".

Navijači gotovo da ne propuštaju priliku da poruči upravi kluba da je nezadvoljna njenim radom i da bi trebalo da napusti klub.

- Navijače, u neku ruku, razumem. Kada nam ne ide dobro na terenu, svi su krivi. Ne pada mi na pamet da ih kritikujem. Oni su deo naše porodice, čak veoma važan član. Misli li iko da je meni, nekome iz uprave, nekome od ljudi na terenu bilo svejedno kada smo od Ludogoreca ili Nefčija već posle 20 minuta na svom terenu, u rođenoj kući, gubili sa 2:0. Bila je to sasvim logična reakcija navijača i ja ih podržavam - ističe Đurić.

Predsednik Partizana je još jednom nagovestio "Novostima" da sigurno odlazi sa svoje funkcije u decembru, kao i da je plasman u Ligu Evrope doneo izvestan mir u kuću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    2. septembar 2014 | 08:55

    idi već danas!

  • Bg1989

    2. septembar 2014 | 09:49

    On je jos na slobodi?? E jadna zemljo. Uporedite gde se ovakvi na zapadu nalaze a gde kod nas i jasno ce vam biti dokle je reforma došla!

  • GR-ĆU

    2. septembar 2014 | 09:48

    Uprava napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA