Ljubavni horoskop za 01. septembar 2014.

Objavljeno: 01.09.2014 | 14:20Izvor: medio.rs

Dnevni ljubavni horoskop

Ovan

Slobodnim Ovnovima bi trebalo biti jasno da nova veza može biti rizična. Od strane prijatelja vam predstoji iznenadna informacija koja vam može poremetiti lične planove, zauzmite fleksibilan stav i budite iskreni prema partneru.

Bik

Neko od bliskih ljudi će vam direktno ukazati na vašu tvrdoglavost. Čak ćete se i iznenaditi, jer vi toga niste ni svesni. Pokušajte da se menjate iako niste spremni, jer će neke novonastale situacije to od vas tražiti.

Blizanci

Ne bi bilo loše da ovih dana obratite pažnju da ne mogućnost gubitaka važnijih dokumenata, papira. Prestanite da se samosažaljevate i rešite aktivno nastali problem. Partner je iziritiran vašom nedoslednošću.

Rak

Partner vam može okrenuti leđa ali to je reakcija na vaše ponašanje. Čak vam i finansijska situacija nije sjajna, moraćete da pozajmite novac.

Lav

Obaveze koje su neodložene ne ostavljajte za sutra. I ono što je najbitnije kao savet dana: Pokažite osobi do koje vam je stalo svoje prave potrebe.

Devica

Niste sigurni u svoj izbor, pa ne bi bio loše da proverite neke činjenice još jednom. Uspećete u onom što ste naumili , ali samo na indirektan način. Pojedini predstavnici ovog znaka od „komarca prave magarca“.

Vaga

Ne prihvatajte usluge koje kasnije ne možete uzvratiti. Glas od partnera koji će u vezi sa njim/njom promeniti neke vaše planove. Posvetite se malo i sebi ovog dana, tako ćete skloniti neke opterećujeće misli. Započnite dijetu, smanjite pušenje, rekreirajte se.

Škorpija

Na poslu vam je potrebna maksimalna tolerancija. Osećate i svesni ste da vas jedan prijatelj maksimalno eksploatiše, recite direktno šta mislite. Ako vam danas situacije na poslu ne idu naruku, najbolje je primiriti se.

Strelac

Neko od poznanika će vam tražiti uslugu. Nikada se ne zna ko koga poznaje i da li će možda upravo ta osoba odigrati bitnu ulogu u vašem ličnom životu u nekom periodu.

Jarac

Predstavnike prve dekade je neka priča u emotivnom polju oterala u ćorsokak. Naime niste smeli dopustiti partneru da vas u potpunosti shvati, sada se to menja.

Vodolija

Gubite motivaciju za nešto što ste već započeli. Nije naodmet da ovih dana budete oprezni kada je jedan prijatelj u pitanju

Ribe

Vaša agresivnost vam može samo iskomplikovati situaciju, pa se uzdržite. Nestrpljenjem stvarate nervozu koja vam sve kvari na ljubavnom polju.

Izvor: horoskopius.com


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u