Читај ми!

Lalatović i Avramovski presrećni

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je jako zadovoljan posle pobede nad Spartakom u četvrtom kolu Super lige i najavio je još bolje igre u nastavku takmičenja.

"Prezadovoljan sam kako smo odigrali prva četiri kola, a verujem da ćemo igrati još bolje. Ponosan sam na igrače", rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Zvezda je imala inicijativu, pogodila je četiri stative, a pobedu od 1:0 doneo joj je u drugom poluvremenu rezervista Danijel Avramovski, kome je ovo bila prva utakmica u crveno-belom dresu.

"U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, pokazivali želju, ali bez mirnoće u završnici. Na poluvremenu sam rešio da bacim sve karte na napad ako ne postignemo gol u prvih 10 minuta. Ubacio sam tri ofanzivna napadača. Kad se sve sabere, zasluženo smo pobedili. Jako mi je bitno što nismo primili gol", rekao je Lalatović.

Prezadovoljan je bio i strelac Avramovski.
"Ovo je bio debi kakav se samo poželeti može, debi iz snova. Mnogo sam srećan što je baš moj gol odlučio pobednika ove izuzetno teške utakmice. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, da ću dobijati šansu i da će tim nastaviti da pobeđuje", rekao je on.

Novajlija u Zvezdi je zadužio dres sa brojem 10, koji je do skora nosio kapiten Nenad Milijaš.

"Čast mi je što sam nasledio 'desetku' od Milijaša. On je veliki fudbaler, a pre svega čovek i nadam se da ću opravdati poverenje", rekao je on.

Trener Spartaka Petar Kurćubić kazao je da njegov tim nije uspeo da odgovori na igru Zvezde u drugom poluvremenu.

"Amortizovali smo inicijativu Zvezde u prvom poluvremenu, ali u drugom su bili mnogo jači, konkretniji i agresivniji. Na to, jednostavno, nismo uspeli da odgovorimo...Možda bi bilo bolje da smo ranije primili gol, imali bismo više vremena da krenemo napred. Jednom u 10-15 godina se dešava da Spartak pobedi Zvezdu, a nama se to desilo pre pretprošle godine", rekao je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво