Najnovije vesti
Zabava Vesti
Lepa Brena: Plašila sam se da ne padnem

Lepa Brena: Plašila sam se da ne padnem

Folk zvezda je, uprkos zdravstvenim problemima, na iznenađenje 20.000 Srebreničana nastupila na koncertu pobednika “Zvezde Granda”.

507840_srebrenik6-foto-promo1
507840_srebrenik6-foto-promo1
Pevačica se nije trudila da sakrije gips na desnoj ruci. U bekstejdžu podršku joj je pružao najmlađi sin Viktor
Pevačica se nije trudila da sakrije gips na desnoj ruci. U bekstejdžu podršku joj je pružao najmlađi sin Viktor

Lepa Brena vratila se mikrofonu samo mesec dana od operacije ruku, koje je polomila na letovanju u Hrvatskoj. Iako njen oporavak i dalje traje i tek 6. septembra skida gips s druge ruke, pevačica je na predlog Saše Popovića pristala da preksinoć pesmom iznenadi fanove Mirze Selimovića, pobednika poslednje sezone ”Zvezda Granda”. Ona priznaje da joj nije bilo svejedno da izađe na scenu.

- Kad me je Saša pozvao da pevam, prvo sam pomislila kako ću i da li ću moći da nastupim, ali sam brzo bila spremna da zapevam. Muzika i scena su moj stimulans za život, kao i publika koja je uz mene bila i u najlepšim i u najtežim trenucima. Jednostavno sam osetila da mogu! A želela sam i da pružim podršku mladom kolegi Mirzi u mom rodnom kraju, za koji me vežu najlepše emocije jer sam tu provodila detinjstvo - kaže Brena za “Blic”.

Ovacije koje je dobila čim se popela na scenu i zapevala “Uđi slobodno” pomogle su Breni da odagna nesigurnost.

- Bila sam sigurna u svoje noge, glavu i glas, ali u ruke nisam. Brinulo me je da li ću uspeti da održim koordinaciju pokreta, jer na sceni nikada nisam bila statična, a svaki pokret mora da se održi rukama. Mikrofon je bio na stativu, a ja sam uz energiju koju sam osetila od publike instinktivno zaigrala. Uvek sam se trudila da naglasim značaj optimističnog pogleda na stvari te sam se i ovog puta, uz publiku koja je me je dočekala raširenih ruku i otvorenog srca, na sceni osetila privilegovano i počašćeno - zaključuje Lepa Brena.