SVE ZA LJUBAV: Momir banuo kod Rade Manojlović u Crnu Goru
Foto: Dragan Kadić

Manojlovićevu iznenadio dečko za 29. rođendan

SVE ZA LJUBAV: Momir banuo kod Rade Manojlović u Crnu Goru

Stars -
Gajić najpre rekao pevačici da ne može da doputuje jer ima obaveza u Americi, a onda nenajavljeno došao na more, gde se ona odmara sa sestrom i drugaricom

Folk pevačica Radmila Manojlović i njen dečko Momir Gajić trenutno uživaju na Crnogorskom primorju. Njihov odmor nije bio planiran, ali se košarkaški menadžer potrudio da doputuje na more kako bi bio sa svojom devojkom na njen 29. rođendan, koji je proslavila u ponedeljak.Gajić je u Beograd stigao iz Amerike sredinom prošle nedelje, a već u ponedeljak bio je u Crnoj Gori, gde pevačica boravi sa sestrom Majom i drugaricom. Rada nije znala da će videti svog dečka koji je smislio dobar plan. Zbog toga je njen šok kad ga je videla bio još veći.Rada ništa nije znala- Momir je u Srbiju došao prošle nedelje jer je želeo Radu da iznenadi za rođendan. Kad je doputovao, ona je već sa sestrom i drugaricom otišla na Crnogorsko primorje da se odmori i napuni baterije za predstojeće nastupe. Momir je u ponedeljak ujutru otputovao za Crnu Goru i Radu oborio s nogu - priča naš dobroobavešten izvor i nastavlja:- Ona nije očekivala da će Gajić ostaviti sve poslovne obaveze koje ima u Americi da bi s njom proslavio rođendan. Kad ga je videla na vratima hotelske sobe, njenoj sreći nije bilo kraja. Ceo dan su proveli zajedno, a uveče su uživali u šetnji pokraj mora i romantičnoj večeri - završava izvor.

Ne priča o veziPozvali smo Manojlovićevu, koja se oduševila kad smo joj čestitali rođendan, ali ne i pitanjem kako uživa sa svojim izabranikom na moru.- Hvala mnogo na rođendanskim čestitkama, ali neću ništa da komentarišem, pogotovo ne u vezi sa Momirom. Dosta mi je više priča i naslova o nama, rekla sam, više ni reč - poručila je popularna pevačica.- Rada i Momir su se upoznali 30. juna 2012. godine na svadbi košarkaša Danila Anđušića. Već su tu sevnule varnice između nje i Gajića, a ubrzo su počeli i tajno da se viđaju jer je Rada tad bila u vezi s Milanom Stankovićem, koji je uskoro otkrio istinu i raskinuo s njom.- Momir Gajić je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji dečko Katarine Rebrače. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, on je dobio status njenog nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje. Ubrzo su raskinuli.- Pričalo se da je Gajić Radi bio neveran kad se njoj iza leđa viđao sa studentkinjom Anjom iz Beograda. U medijima su se pojavile njihove zajedničke fotografije s jednog novosadskog salaša, ali su i on i Rada brže-bolje demantovali preljubu.- Momir je bio oženjen Amerikankom Maršom F. Ozborn Gajić, koja ima 57 godina i boluje od raka materice. Pre jedne decenije venčali su se, a zahvaljujući njoj je, kako se pričalo, dobio američke papire. Dve godine kasnije se razveo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track