Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.08.2014.

20:51

Di Marija potpisao: Želeo samo u MU

Argentinac Anhel di Marija potpisao je petogodišnju ugovor sa Mančester Junajtedom vredan osam miliona funti po sezoni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Di Marija je najskuplje pojačanje u istoriji engleskog fudbala jer ga je Junajted platio Realu 59,7 miliona funti.

"Oduševljen sam što sam došao u Mančester Junajted. Uživao sam u Španiji, želelo me je mnogo klubova, ali sam iz Reala želeo jedino u Junajted. Ostvario sam dečački san", rekao je Di Marija.

Njega na Old Trafordu očekuje veliki pritisak jer se višemilionska armija navijača nada da će on da preokrene lošu situaciju u timu koji je na startu sezone osvojio samo jedan bod u prva dva kola.

"Luj van Gal je fantastičan trener koji se dokazao brojnim uspesima. Impresioniran sam vizijom i odlučnošću svih koji žele da ovaj klub vrate na vrh, tamo gde pripada. Jedva čekam da počnem", rekao je Argentinac.

Di Marija je početkom prošle sezone bio u drugom planu u Realu, krajem godine je zablistao, te postao možda i ključni igrač Madriđana na putu do titule Lige šampiona. Dao je tek četiri gola, ali je namestio čak 17 u Primeri, te kreirao 92 gol šanse za saigrače.

"Anhel je vrhunski vezni fudbaler, a što je najvažnije, on je timski igrač. Nema sumnje da je prirodan talenat. Veoma je brz, brital lenovogi igra koji može da prestravi i najbolje odbrane. Njegove driblerske veštine i sposobnost da prevari rivala je uživanje gledati. On je sjajno pojačanje za tim", rekao je Van Gal.

Debi Di Marije u dresu Junajteda očekuje se već za vikend kada "crveni đavoli" gostuju Barnliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve