• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brisel pozdravlja Vučićevu izjavu

Izvor Tanjug

Evropska komisija pozdravlja izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa izvozom hrane u Rusiju, saopštio je portparol komesara za proširenje Štefana Filea Peter Stano.

"Pozdravljamo pažnju koju srpska vlada pridaje ovom pitanju i cenimo konstruktivan pristup koji je premijer Vučić najavio" , rekao je Stano u kratkom saopštenju za medije.

Vučić je na današnjoj konferenciji za štampu izjavio da Srbija neće dodatnih subvencija za privredne subjekte da bi povećali izvoz u Rusiju nakon zabrane uvoza hrane iz EU koji je Rusija uvela kao odgovor na evropske sankcije.

"Poštovaćemo preporuke koje smo dobili iz EU" , rekao je Vučić novinarima, naglasivši istovremeno da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji.

Stano je ranije danas na brifingu za medije podvukao da Evropska unija očekuje od trećih zemalja i zemalja kandidata da ne pokušavaju da iskoriste evropske sankcije Rusiji kako bi povećale sopstveni izvoz.

"To je veoma jasan stav koji su šefovi diplomatija zemalja članica doneli u petak prošle nedelje i on i ostaje na snazi", rekao je Stano novinarima.

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Republika

Brisel je pozdravio i bombardovanje Srbije, zlocine na Kosmetu nije pozdravio, ali ih nije ni sprijecio...kao ni zlocine nad Srbima u Hrvatskoj i Federaciji BiH, to su nijemo posmatrali, ali su zato Haskom tribunalu koji JE OSLOBADJAO ZLOCINCE za zlocine nad Srbima dali gromoglasnu podrsku.

buki

Biljana kraljice!! Lepo receno.

nenad

eu=fasizam!

special image