• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugljanin: I Bošnjaci u Srbiji ko Palestinci

Izvor Beta

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin ocenio je danas da je u pojasu Gaze na snazi religijski šovinizam.

On je naglasio da Ujedinjene nacije moraju više učiniti da zaštite narod u Palestini.


Ugljanin je nakon sastanka sa otpravnikom poslova Ambasade Palestine Abdelom Rahimom Kaledom i konzulom Talalom Elzikom kazao da su Bošnjaci u Sandžaku u prethodne 24 godine preživljavali slične torture tadašnjih režima.

On je naglasio da će poslanici SDA Sandžaka tražiti da Skupština Srbije osudi agresiju Izraela nad palestinskim narodom i pozove na povlačenje izraelskih snaga, te da se omogući obnavljanje porušenih kuća kao preduslov za mirovne razgovore.

Kako se navodi u saopštenju stranke, Otpravnik poslova Palestinske Ambasade Abdel Rahim Kaled se zahvalio na "podršci koju SDA Sandžaka pruža u cilju zaštite nevinog civilnog stanovništva u Palestini".

On je istakao da je pojasu Gaze do sada poginulo više 2.000 ljudi, a među njima i 560 dece.

Otpravnik je izjavio da se sistematski uništavaju kuće, škole i drugi infrastukturni objekti.

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kv

Dok je bilo oko izbora sve je bilo u redu, sad se osilio pa mlati li mlati neke gluposti. Potpuno se izgubio u vremenu i prostoru. Ali, sto neko rece sami smo krivi. Sta to Ugljaninu smeta ? Sta to nije uspeo u ovoj zemlji? Bolje zivi od 95% gradjana i Sandzaka i cele Srbije. More njemu treba nekoliko po turu i to dobro . Pusti muvu na nos ona hoce u usta. Bruka. Hoce li ga neko opomenuti zbog ovakvih izjava i blacenja Srbije ciji je i on gradjanin ? Sumnjam.

Bre

Ovakve provokatore i placenike ja bih redom proterivao iz drzave jer izazivaju medjunacionalnu i religijsku netrpeljivost i nemir. Sami smo krivi...

Predrag 67

Ako je isto, koliko je ljudi pobijeno, proterano, koliko je srušenih kuća, škola i ostalih ustanova u Raškoj oblasti i kad je bilo to bombardovanje?

special image