ČESTITKE VELJI: Postao si idol nacije!

Naš plivač je i od državnog vrha, ali i od mnogih na Tviteru, dobio čestitke povodom velikog uspeha na prvenstvu Evrope

  • 3

Naš plivač Velimir Stjepanović potpuno je oduševio naciju osvajanjem i druge zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u plivanju.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su našem plivaču.

„Fantastičnim uspehom i osvajanjem druge zlatne medalje zadivili ste Srbiju, celu Evropu i svet. Hvala Vam za sve što ste učinili za našu zemlju. Ponosni smo što imamo takvog sportistu i čoveka kao što ste Vi", istakao je premijer Vučić u čestitki.

„Dve medalje u dve discipline dokaz su nespornog talenta našeg mladog plivača. Velimir svojim veličanstvenim pobedama zasluženo postaje idol nacije. On se i današnjim rezultatom po drugi put ove sezone pridružio sportistima koji pružaju odličan primer mlađim generacijama da trud, požrtvovanost i vera u sebe donose sjajne rezultate“, navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Posle one u trci na 400 metara slobodno, Stjepanović je trijumfovao i u duplo kraćoj deonici. Na Tviteru su se oglasili ponzate ličnosti koji su čestitali mladom plivaču.

 

 

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA