Kamiondžije kreću iz Nove Varoši

0
40

raspored

Priboj, Nova Varoš – Utakmicom prvog kola protiv Zlatara u Novoj Varoši u nedjelju od 17 :30 časova,  fudbaleri FAP-a počinju novu sezonu u Zoni Drina. Pioniri FAP-a savladali Orlovac iz Mionice sa 3-0, dok omladinci premijeru imaju u srijedu od 16:00 protiv ekipe Jadran iz Kragujevca.

Komšijskim derbijem protiv Zlatara u Novoj Varoši, u nedelju od 17:30, fudbaleri FAP kreću u novu sezonu u Zoni Drina.
U okviru priprema za nastupajuće prvenstvo, koje su u celosti odradili u Priboju, fudbaleri FAP-a su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica. Izgubili su od Sloge u Požegi sa 1-0, sa Polimljem u Prijepolju su igrali nerešeno 1-1,  dok su u Ivanjici, i pored dobre igre, poraženi od superligaša Javora sa 2-0. U Priboju je dočekan crnogorski prvoligaš Rudar koji je bio bolji od domaćina rezultatom 0-2. Na Zlatiboru su odigrane dve utakmice, protiv Hajduka sa Liona 0-0, i doživljen najubedljiviji poraz protiv rumunskog drugoligaša od čak 1-5. U generalnoj proveri, u sredu na Gradskom stadionu u Priboju, savladana je ekipa Rudog rezultatom 5-0.

U odnosu na prethodnu sezonu nema velikih promena u sastavu ekipe. Pred sam start prvenstva otišao je Vilaret u ekipu Zlatibora iz Čajetine, dok su ekipu pojačali Goločevac koji se vratio iz Švedske, Oparnica i Bajramović povratnici iz Polimlja, Radović koji je došao iz Raške i Salkanović iz Slobode Čačak.

Prema riječima pomoćnog ternera i sekretara kluba, Veroljuba Šiljka, ekipa je spremna za predstojeća iskušenja: ” Pripreme su dobro odrađenje, došlo nekoliko novih-starih igrača, koji su već nastupali za FAP ranijih sezona. Malo nas je poremetio odlazak Vilareta pred sam start prvenstava ali u sezoni u kojoj ćemo proslaviti 60 godina postojanja dat ćemo sve od sebe da se izborimo za vrh tabele i plasman u viši rang, Srpsku ligu Zapad.”

Premijeru pred svojim navijačima FK FAP će imati naredne subote od 17:00 časova, kada u Priboj dolazi novi član Zone Drina, ekipa Osečine iz istoimenog mjesta.

Pioniri FAP-a su na premijeri u novoformiranoj Moravičko-Zlatiborskoj ligi startovali pobjedom protiv ekipe Orlovac iz Mionice, rezultatom 3-0. Golove za pionire FAP-a su postigli Aleksa Ikonić (2) i Miroslav Bukvić.
Omladinci FK FAP svoje takmičenje u RZS grupa Morava počinju u srijedu utakmicom protiv Jadrana iz Kragujevca.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.