SEVERININA NASLEDNICA: Sve o novoj devojci Milana Popovića (FOTO) (VIDEO)

Telegraf otkriva ko je zapravo lepotica iz Subotice koja je poslednjih dana viđena na Hvaru s poznatim srpskim biznismenom

  • 20

Srpski biznismen Milan Popović izgleda da ima novog emotivnog partnera. Bivšeg verenika pevačice Severine Vučković osvojila je mlada manekenka i voditeljka Jelena Kikić.

Par je uslikan u opuštenoj šetnji na Hvaru i odmah su počele spekulacije da tu ima nešto više od samog prijateljstva.

Telegraf vam otkriva koje je zapravo ova lepotica.

Jelena Kikić rođena je u Subotici, a od svoje 16. godine bavi se manekenstvom. S modnom agencijom “Fox” Jelena je počela da putuje svetom i radi najveće revije širom Evrope i Azije i ostvaruje svoje snove.

- Manekenstvo mi je hobi i nije bilo puno interesantnih situacija, ali evo, na primer, prošle godine sam snimala reklamu za makedonsko pivo i bila sam povređena. Tokom snimanja, užareni reflektor je pao na moje koleno. I dan danas imam ožiljak od toga i uvek me podseti na tu situaciju - kazala je Jelena svojevremeno u intervjuu za Telegraf.

Po profesiji je diplomirani novinar, a vodi emisiju “Vino i vinogradarstvo”.

- Novinarstvo sam uvek gledala kao profesiju. To sam i studirala, ja sam diplomirani novinar, a ostalo mi je još godinu dana da završim master na Fakultetu političkih nauka. Manekenstvo mi je uvek bio samo hobi. Dosta mi je pomoglo da proputujem i upoznam se s ljudima. Ipak, novinarstvo me je privlačilo od malena. U srednjoj školi sam radila emisiju na lokalnoj stanici - rekla je tada lepotica iz Subotice.

Pogledajte kako Jelena vodi emisiju "Vino i vinogradarstvo":

Jelena je svojvremeno bila dovođena i u vezu s mnogim poznatim ličnostima, poput Viktora Troickog, recimo. Kikićeva je demantovala da je bila u romansi s poznatim teniserom.

Ona se oprobala i u glumi, budući da je igrala u seriji "Budva na pjenu od mora".

Na pitanje koji tip muškaraca najviše privlači, kaže:

- Nemam određen tip muškaraca koji me privlače, ali recimo da volim šarmantne i zrele muškarce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    12. avgust 2014 | 22:32

    JEL IZ LJUBAVI ILI...

  • Ranko

    13. avgust 2014 | 12:24

    Ovo je divna vest ,samo se potvrdjuje da su Dame u Srbiji u veeelikoj vecini teski materijalisti,cast izuzecima ali samo se gleda da li imas love ,nebitno je kako izgledas,nebitno je da li imas neku skolu,bitno je da si pun love,nebitno je koliko imas godina i nebitno je kako si stekao tu lovu ili kako je zaradjujes,jel cim je imas dosta znaci ti si snalazljiv,eeee zalosna si da zalosnija nemozes biti Srbijo sa ovakvim Damama,a ima ih bas bas podosta sa ovakvim razmisljanjem.

  • Roli

    12. avgust 2014 | 23:47

    Zrele i pune para ! naravno to je zaboravila koliko je zaljubljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA