Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Beč: Neobični plan grada i brošura za mlade posetioce
USE-IT-map Vienna

Beč: Neobični plan grada i brošura za mlade posetioce

Mlađi turisti koji posete Beč mogu u neobičnom planu grada „USE-IT-map Vienna“ i popularnoj brošuri „Vienna Young & Clever“ da nađu najbolje savete na engleskom jeziku kako da provedu vreme u tom gradu.

Ovaj plan grada u prerađenoj verziji može se skinuti sa sajta www.jugendinfowien.at/useit. Nudi dobre insajderske predloge (npr. za razgledanje grada ili bavljenje sportom) kao i informacije o organizacionim pitanjima (poput korišćenja Bečkih linija).

„USE-IT-map Vienna“ sa savetima mladih koji žive u Beču predstavlja najbolje znamenitosti, bioskope, kafiće, mogućnosti za šoping i noćni život. Osim toga obuhvata kratak prikaz istorije grada, recept za čuvenu bečku šniclu, uvod u bečku kulturu kafea kao i informacije o besplatnim ili povoljnim kulturnim manifestacijama.

Rubrika „Act Like a Local“ daje uvid u bečki način ophođenja i pomaže da se ponašate kao pravi Bečlija ili Bečlijka. Ova mapa je nastala u saradnji organizacija wienXtra-jugendinfo i Bečkog turizma.

Brošura „Vienna Young & Clever“ nudi pregled nad korisnim sajtovima, tradicionalnim i neobičnim turama za razgledanje, pijacama kao i ponudu za bavljenje sportskim aktivnostima i slobodno vreme. Ova obimna ponuda nije namenjena samo turistima, nego i stanovnicima Beča da iznova otkriju svoj grad. (ComPress)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.