Stojev Nikoliću: Nije sve u novcu

Nastavljen je mali psihološki rad trenera Partizana i Ludgoreca pred dvomeč kvalifikacija za LŠ, Stojčo Stojev odgovorio je Marku Nikoliću.

Izvor: AK

Utorak, 29.07.2014.

16:08

Default images

Trener Partizana je pred put u Bugarsku naglasio bogatstvo rivala, na šta mu je kolega odgovorio da nije uvek najvažniji novac.

"Želim i ja njima da budu milioneri. I Lacio je bogatiji od nas pa smo ga pobedili u LE (1/16 finala, prim. aut). Novac nije uvek najvažniji faktor utakmice", rekao je Stojev.

Ludogorec je prošle sezone eliminisao Partizan u istoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona duplom pobedom, pa smatra da crno-beli žele revanš.

"Normalno je da će utakmice da se razlikuju u odnosu na prošlu sezonu, Partizan ima dosta novih igrača. Ali to je dobar tim, taktički odličan, koji veoma dobro stoji u polju. Biće ovo ozbiljan duel", rekao je trener Ludogoreca.

Bugarski šampion je u krizi, remizirao je u poslednja tri meča.

"Pokušavam da napravim pravu analizu onoga što se dogodilo na prethodnim utakmicama, kako bi mirno izašli iz ove situacije i spremili se za naredni meč. Imamo dosta razloga da osećamo samopouzdanje. Imamo mnogo profesionalaca koji znaju da se nose sa težinom situacije i igračima Partizana", zaključio je Stojev.

Tim iz Razgrada će u prvom meču biti oslabljen neigranjem petorice protimaca, od koji su trojica standardni defanzivci, a jedan važan vezni igrač.

Ludogorec dočekuje Partizan u sredu od 20 časova u Razgradu, a crno-beli su u Bugarsu stigli u utorak popodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: