Ludogorec zove doktorku Marijanu u pomoć, ona odbila da leči pred Partizan!

Isceliteljka je trebalo hitno da primi igrače ili da doputuje u Razgrad, ali je ona odbila pod izgovorom da se nalazi u Dubaiju

  • 11

Srpska doktorka Marijana Kovačević dobila je poziv uprave bugarskog kluba Ludogorec da izleči četvoricu igrača pred meč trećeg gola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom.

 

Međutim, Kovačevićeva je i pored unosne ponude od bogatog vlasnika kluba Krila Dumušijeva, odbila da leči jako važno igrače bugarskog predstavnika u kvalifikacijama.

 

 

Prema navodima tamošnjeg portala "Gong", isceliteljka je trebalo hitno da primi igrače ili da doputuje u Razgrad, ali je ona odbila pod izgovorom da se nalazi u Dubaiju, a navodno u klubu je posle toga usledila panika.

 

Četiri igrača su povređena - Jordan Minev, Brajan Angulo, Kozmin Moci i Aleksandar Bart.

 

Ludogorec je u seriji loših rezultata u prvenstvu, a slabo izdanje je pružio i u revanšu drugog kola kvalifikacija. Ukoliko zabeleži novi neuspeh, bugarski tim će najverovatnije ostati i bez trenera.

 

Doktorka Marijana je u svojoj karijeri lečila mnoge poznate sportiste, a među poslednjima kojima je pomogla je i Dijego Košta.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicia

    29. jul 2014 | 02:07

    Cujete te turbine?. Mozemo jer moramo! Jedini predstavnik Srbije u fudbalu, mora da pobedi! TRIJUMF ZA PONOS MAJKE SRBIJE,DA UZ VATERPOLISTE DELIMO USPEH!

  • Misa Tumbas

    29. jul 2014 | 09:00

    O Marijana grobarko....

  • Milan

    29. jul 2014 | 06:53

    Humano nema sta.kad si bio dete malo...jasno je ko dan volis partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA