Novi Đoković: Francuz se hrani, priprema, isteže i sve radi kao Nole!

Novosti online

28. 07. 2014. u 20:35

Klemon Angelisanti živi u blizini Kana i veliki je Noletov fan. Igra tenis, a ponekad u Monte Karlo prebacuje loptice sa srpskim asom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je na svom Tviter profilu objavio fotografiju sa prijateljem Klemonom, dečakom od osam, devet leta... Mnogi su se pitali ko je on, a odgovor je više nego interesantan.

Naime, dečak Klemon Angelisanti živi u blizini Kana i veliki je Noletov fan. Igra tenis od malih nogu, a tata, koji mu je itrener, ponekad gadovede u Monte Karlo da malo prebacuje loptice sa srpskim asom i pogleda njegov trening.

Mali Klemon sve kopira Đokovića, od istezanja,ishrane, pripreme... Njegov otac šalje Novaku video snimke njegovih treninga da pokažekoliko je napredovao.

Đoković mnogo voli svog “sparing partnera” i uvek mu rado izlazi u susret. Pritom, dečakje ogroman talenat i po pravilu osvaja turnire u starijoj kategoriji!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Miro Markovic

30.07.2014. 07:47

Ovo je predivna prica o malom decku, koji sanja da postane veliki teniser, bas kao sto je mali Novak sanjao, kada je gledao prelepog i uspesnog Pita Samprasa. U zivotu nema nista prijatnije da se dozivi od lepote osecanja kada vas mladi obozavaju i zele da se ugledaju na svoju omiljenu osobu, koja sve postize postenim radom. Novace, budi srecan i pomozi ovom mladom deckicu da nauci kako da igra dobar tenis.

Pravda

04.08.2014. 06:44

@Miro Markovic - Ima Novak previse posla i ovako... naravno, pomogne svima koliko moze.