Ponedeljak, 28.07.2014.

07:28

Prethodnog dana 88 udesa u Srbiji

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 88 saobraćajnih nezgoda u kojima je 47 osoba povređeno.

Izvor: Tanjug

Default images

Tri osobe su povređene u dva saobraćajna udesa koja su se dogodila tokom noći i jutra u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 02.50 časova u Ulici General Ždanova kod skretanja za Beli Potok, rekla je Macura.

Žena stara 29 godina i muškarac star oko 33 godine zadobili su povrede glave i grudnog koša, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 40 godina je u udesu oko 02.15 časova kod Batajničkog mosta zadobila povredu desnog kuka, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da je oko 23.05 časova javljeno da se udes dogodio i u Ulici Čelara, ali da lekari nisu nikoga zatekli na licu mesta.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih osam na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 214 intervencija od kojih 38 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje boce sa vodom i kišobrana, adekvatno oblačenje i da je potrebno čuvati se nevremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: