• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljusak u Trsteniku i Vranju, haos na ulicama

Izvor MONDO/Fonet

Nevreme praćeno jakom kišom pogodilo je nekoliko sela na teritoriji opštine Trstenik, a obilne padavine izazvale su poplave. Jak pljusak pao je i u Vranju gde je voda napravila probleme u nekoliko gradskih ulica.

Za samo sat vremena obilnih padavina, voda je dostigla 30 centimetara i ugrozila oko 30 domaćinstava, navodi se u saopštenju.

Prema rečima meštana, za kratko vreme kao da se iznad njihovih sela stvorio "levak" niz koji se slila ogromna količina padavina koja kanalima nije stizala da otiče.

Sat vremena je padala izuzetno jaka kiša i u početku nije bilo problema, ali onda je ta voda sa brda nadošla i napravila jezero.

Kako je koje dvorište niže voda je polako nadolazila, rekao je meštanin Starog Lopaša, Vlada Batoćanin čija je kuća poplavljena.

Opštinska vlast je saopštila da je u toku procena štete.

Jaka kiša sručila se i u Vranje. Pljusak koji je nešto posle podneva zahvatio Vranje izazvao je više havarija na vodovodnim i kanalizacionim cevima, pišu "Južne vesti".

I dok u gradskom Vodovodu kažu da nema prijava, iako su sve ekipe na terenu, građani Vranja na društvenim mrežama postavlju fotografije, uglavnom sa šaljivim komentarima tipa "nije samo Beograd, već je i Vranje na vodi“.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

VUCKO

SAMO SPREMITE CAMAC I KAMERE - STIZEM...

special image