Presecanje vrpce na otvaranju čajne kuhinje

Povod za presecanje vrpce više ne moraju da budu otvaranja mostova, auto-puteva ili fabrika, što pokazuje primer Doma zdravlja u Ražnju.
Povod za presecanje vrpce više ne moraju da budu otvaranja mostova, auto-puteva ili fabrika, što pokazuje primer Doma zdravlja u Ražnju.

U toj ustanovi su presecanjem vrpce svečano otvorili čajnu kuhinju, pišu "Južne vesti".

Direktor te ustanove Nenad Stanković, u čijim su rukama tog 14. jula bile makaze kojima je svečano presečena vrpca i na taj način "puštena u rad" čajna kuhinja, kaže da je to "prostorija za dnevni odmor zaposlenih", koja je otvorena zahvaljujući donacijama.

"Imali smo donaciju od strane naših ljudi, radnika, koji su donirali taj prostor, pre svega kad je u pitanju ugradna ploča, zatim frižider, a jedan deo je finansiran iz sredstava lokalne samouprave", kaže Stanković.

Stanković kaže da je svečano otvaranje upriličeno i zbog slave medicinara, Svetih vrača Kozme i Damjana. "Iskoristili smo prisustvo zaposlenih za malu svečanost. Tada smo otvorili čajnu kuhinju i "kosu stazu", odnosno "rampu" za lakši ulaz invalida", kaže Stanković.

Direktor je pojasnio da je ukupna vrednost rekonstrukcije bila oko 150.000 dinara, od čega je 50.000 od donacije, a ostatak iz budžeta Opštine.

Foto-galerija sa svečanosti nalazi se i na Fejsbuk stranici Doma zdravlja, pišu "Južne vesti".

Ovo nije prvi put da se u niškom kraju organizuju čudna svečana otvaranja. Na sličan način je u predizbornoj kampanji 2012. godine "svečano otvorena" i "niška Gazela", odnosno mostić u selu Donje Međurovo. Snimak presecanja vrpce dostigao je ogromnu popularnost i u zemljama regiona.

  • dovle

    24.07.2014 06:38
    @vrpca
    Naprednjak? A jel bio i keramicar na ugodjaju?
  • Petro

    23.07.2014 19:47
    Nema granica
    Pa i mene je sramota zbog ovih papana, skloniti vest dok se ne raširi po svetu.
  • Zavida Nemanjic

    23.07.2014 19:42
    Tafakidzistan level 10.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.