MARIJA ŠERIFOVIĆ: Ko zna zna, ko ne zna, ima...
Foto: Kurir Štampano

U svom fazonu

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Ko zna zna, ko ne zna, ima...

Stars -
Pobednica Evrovizije održala je odličan mini koncert u Beogradu, a publika je sve vreme horski pevala

Pevačica Marija Šerifović organizovala je mini koncert u jednom tržnom centru u Beogradu, gde je pevala neke od svojih najvećih hitova, ali i pesme sa novog albuma.

Ona je u veoma veselom rapoloženju izašla na binu, i nastup otvorila vodećom numerom sa novog albuma "Ja volim svoj greh".

Oduševljena publika konstantno je horski pevala sa Marijom, a kada je na red došla pobednička pesma Evrovizije "Molitva", neki su i zaplesali. Svu raskoš svog vokala Šerifovićeva je pokazala u baladi "Bol do ludila", što su najvernije obožavateljke pozdravile vriskom i škljocanjem bliceva na svojim mobilnim telefonima, da bi se pevačica nakon sjajno izvedene numere, malo i našalila komentarom: "Ko zna-zna, a ko ne zna... ima sise", što je izazvalo smeh svih okupljenih, pa i članova benda.

Konstantnu komunikaciju sa fanovima Marija je nastavila pred izvođenje balade "U nedelju", upitavši okupljene devojke da li žele da se udaju, a onima koje su potvrdo odgovorile, posvetila je ovu pesmu uz komentar: "Sa srećom, trebaće vam". Nastup je završila još jednom numerom sa novog albuma, "Mrš" i zahvalila se svima koji su došli i uživali u njenom nastupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja