Pala "teoriju" 110 puta, ali ne odustaje

Dvadesetosmogodišnja žena iz Londona nije uspela da prođe teorijski deo testa prilikom polaganja vozačkog ispita iako je izlazila 110 puta. Ona je samo za takse do sada uplatila 3.410 funti (4.310 evra).

Automobili

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

09:08

Default images

Dok mnogi kandidati obično imaju poteškoća sa polaganjem praktičnog dela vozačkog ispita, ova Britanka muku muči sa testom iz poznavanja teorije.

Sa 110 neuspelih pokušaja, ona drži rekord te zemlje. Drugo mesto na večitoj listi zauzima tridesetogodišnjak koji je na teorijskom testu pao 86 puta.

Prosek prolaznosti na testu iz poznavanja teorije u Velikoj Britaniji iznosi 65,4%.

Kada je reč o praktičnom delu ispita, Britanci su tu nešto bolji. Rekord drži četrdesetogodišnji kandidat koji je neuspešno pokušavao da položi 37 puta. Na kraju mu je to uspelo iz trideset osmog pokušaja.

Kakva su vaša iskustva sa polaganjem vozačkog ispita?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: