Sto novih zapošljenja u Hanu i Surdulici

Lokalne vesti - Subota 12.07.2014 - 12:36

Vranje – Prošle nedelje su 11 poslodavaca iz Surdulice i tri iz Vladičinog Hana zaposlili oko stotinu lica sa evidencije Nacionalne službe zapošljavanja.

Sa sajma u Surdulici Sa sajma u Surdulici

Sva nezaposlena lica do radnih mesta su došla na Sajmu zapošljavanja koji su u Surdulici organizovale ispostave Nacionalne službe zapošljavanja iz Vladičinog Hana i Surdulice.

Tako su firme „Mec Industries“ iz Surdulice i „Kriko obuća“ iz Trgovišta – poslovna jedinica u Surdulici, zaposlili čak po 30 obućarskih radnika.

Na ovom susretu sa nezaposlenim licima u Surdulici, poslodavci su, pored obućarskih radnika, posebno bili zainteresovani za građevinare, tekstilce, ugostitelje, stolarske radnike, knjigovođe i radnike obezbeđenja.

Prema poslednjim podacima Nacionalne službe zapošljavanja u Vranju, 30. Juna ove godine u Surdulici je bilo 3.706, a u Vladičinom Hanu 4.027 nezaposlenih lica.

Prema podacima s kraja prošle godine, u Surdulici je bilo 3.500, a u Vladičinom Hanu 3.100 zaposlenih.

Inače, u Surdulici je na 3,17 stanovnika opštine jedan zaposlen, a u Vladičinom Hanu na 5,4 stanovnika.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: