Automobili

Ponedeljak, 23.06.2014.

14:16

Mercedes GLA "zaplesao sa zvezdama"

Najnoviji Mercedesov krosover imao je srpsku premijeru u martu 2014. na sajmu automobila u Beogradu, a nedavno je debitovao i na TV-u u finalu šou programa Ples sa zvezdama.

Izvor: B92

Default images

U velikom finalu Plesa sa zvezdama održanom 16. juna, pobedili su glumac Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović. Mercedes je u okviru video spota "Disko i Fank", koju je izveo pop pevač i voditelj Plesa sa zvezdama Aleksa Jelic, publici predstavio svoj model GLA koji je odskora dostupan i na našem tržištu.

Istim automobilom, na finale su se dovezli Aleksa Jelić i jedan od najomiljenijih ali i najsurovijih članova žirija, Aleksandar Josipović.
Mercedes GLA imao je svetsku premijeru na sajmu automobila u Frankfurtu 2013. godine. Osim standardne verzije sa prednjim, GLA je dostupan i u varijanti sa 4MATIC pogonom na sve točkove.

Na našem tržištu u ponudi je asortiman benzinskih i dizel motora koji se kreće u rasponu od 136 do 211 ks, a najjeftiniji model u Srbiji je benzinac GLA 200 opremljen 1.6 litarskim motorom sa 156 ks (115 kW) i 250 Nm, koji ima početnu cenu od 27.396 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: