NIKO JE NEĆE: Timošenko otkazala posetu SAD

Ukrajinski mediji navode da je put bio planiran za 23. april, ali ga je Timošenkova sama otkazala pošto nijedan od visoko rangiranih političara u Vašingtonu nije potvrdio spremnost da se sa njom sastane

  • 22

Bivša premijerka Ukrajine i čelnica stranke Batkivščina Julija Timošenko je otkazala planiranu posetu Sjedinjenim Američkim Državama pošto niko od tamošnjih kongresmena nije izrazio spremnost da se sa njom sastane, objavili su danas lokalni mediji.

Ukrajinski mediji navode da je put bio planiran za 23. april, ali ga je Timošenkova sama otkazala pošto nijedan od visoko rangiranih političara u Vašingtonu nije potvrdio spremnost da se sa njom sastane, prenela je agencija Itar-Tas.

Neki članovi američkog Kongresa koje su kontaktirali sama Timošenkova ili neko iz njenog tima su čak sugerisali da ona ne treba da se kandiduje za predsednika Ukrajine na izborima zakazanim za 25. maj.

Timošenko je prošle sedmice od Kongresa zatražila vojnu pomoć za Ukrajinu, dodavši da je njenoj zemlji potrebna sveobuhvatna pomoć, uključujući vojno-tehničku pomoć i pomoć u obuci vojnog osoblja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mošin

    21. april 2014 | 10:49

    Ova žena je đavo.

  • JoGoGo

    21. april 2014 | 10:54

    Још већи лопови би сад на власту Украјини ко у Србији 2000те!

  • kropir

    21. april 2014 | 11:15

    Julija tebe niko ne prizna kao političara tisi robijaš pa se povuci u miran zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA