Nova vest
Košarka

Subota, 19.04.2014.

10:37

Džerels: Možemo do ’fajnal fora’

Košarkaš Emporio Armanija Kurtis Džerels rekao je da veruje da on i saigrači mogu do potpunog preokreta protiv Makabija u četvrtfinalu Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Ponos Izraela’ je na startu serije napravio brejk, ali je tim iz Milana izjednačio na 1-1 u seriji trijumfom sa 91:77 pre selidbe serije u Tel Aviv.

Bio sam uveren da će tim reagovati na pravi način i to se i desilo. Bila je ovo sjajna utakmica, velikog intenziteta, sa sjajnom timskom igrom i energijom na terenu. Sada idemo u Tel Aviv puni samopouzdanja, verujem da možemo do ’fajnal fora’“, istakao je Džerels, koji je sa 17 poena i šest asistencija bio junak trijumfa nad Makabijem.

Serija se nastavlja u ponedeljak u Izraelu, a igra se na tri pobede. Pobednik će izboriti plasman među najbolje četiri ekipe koje će se za pet nedelja boriti u Milanu na ’fajnal foru’.

Igrali smo timski, neverovatnim intenzitetom, želeli smo pobedu i da ne ponovimo iste greške iz prvog meča. Spremni smo za Tel Aviv, ne plašimo se. Odbrana i brz protok lopte su bili ključ ovog trijumfa, ali moramo da nastavimo da igramo kao jedan“, rekao je Samardo Samjuels.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve