Ugušio sina da bi igrao igrice

Tanjug

18. 04. 2014. u 13:34

Kodi Vajgant (24) iz američke savezne države Floride ugušio je jednoipogodišnjeg sina kako bi mogao da igra video igrice

MAJAMI - Jedan muškarac iz američke savezne države Floride je optužen da je ugušio svog jednoipogodišnjeg sina kako bi mogao da igra video igrice, saopštila je lokalna policija.

Kodi Vajgant (24) je optužen za ubistvo i zanemarivanje deteta, a vlasti su mu takođe oduzele drugo dete, devojčicu staru nekoliko meseci, prenela je agencija AP.

Prema navodima policije, Vajgant je izjavio da je njegov 16-mesečni sin Dejmion nekontrolisano plakao, zbog čega on nije mogao da igra igrice na konzoli "Iksboks". Zato mu je prekrio nos i usta i držao ga tako tri do četiri minuta, dok dete nije postalo letargično, a zatim ga je stavio u krevetac i prekrio posteljinom.

Kad je hitna pomoć stigla na lice mesta, dečak nije disao, a po dolasku u bolnicu je proglašen mrtvim, navela je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Јабре

18.04.2014. 18:36

Сад му трбају одсећи прсте па да више никад не игра ...

Djordje Petrovic

18.04.2014. 20:08

Eeee, ali zato je ukokao silver dragona koji je bacio Shroud of ancient necromancer. To je poslednji deo od seta koji je vec skupio pre toga , a sansa da to dropa je 0.001 procenat. Da kompletira ceo set trebalo mu je tri godine. Za to vreme moze da spawnuje dva takva klinca, prema tome nije na gubitku. -.-

Maks

18.04.2014. 21:50

@Djordje Petrovic - Djordje, šta ti napriča nama sve ovde? Ne razumeh ništa! Nije ni važno, nego samo da kažem da je ovo žalostan slučaj a sličan takav se dogodio još negde pre nekoliko dana ako se dobro sećam, da je zbog igrica otac bio zauzet i dete je umrlo od gladi. Pa slučajno se u Americi ovakve stvari dešavaju. Pa njima je porodica na zadnjem mestu, njima je izgleda sve preče i prioritetnije osim dece i porodice. Jadno dete. Tuga! Ne ponovilo se ovo nikad nigde više.