Novi biser odlazi iz Partizana bez debija u prvom timu!

Kako "Sport" saznaje iz izvora bliskih Partizanu, pionir crno-belih Predrag Radić od leta će postati član Hofenhajma

  • 28

Partizan će po svemu sudeći ostati bez još jednog bisera, koji nije imao prilike ni da debituje u prvom timu srpskog šampiona. U pitanju je pionir Predrag Radić.

Talentovani napadač će prema saznanjima "Sporta" od leta postati član Hofenhajma. To je dogovor na relaciji menadžer-roditelji-predstavnicki nemačkog kluba, koji su se veoma brzo dogovorili oko saradnje na obostrano zadovoljstvo. Sa Radićem će se u Nemačku preseliti njegova porodica, koja će narednih godina živeti i raditi u ovoj zemlji.

Mladog fudbalera krase brzina i sjajne fizičke predispozicije, a sigurno je da će Partizan ovim mnogo izgubiti, jer od ovog transfera neće dobiti ništa. Očigledno je da u Srbiji, pa i u Partizanu, mnogi roditelji ne vide perspektivu za svoju decu pa su više okrenuti inostranstvu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaleBrdo

    18. april 2014 | 09:15

    Neverovatno, ne vide perspektivu u Srbiji?

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    18. april 2014 | 01:08

    Ovde se prodaju deca iz kolevke. Preživeli smo mnoge strahote ali ovakav trend nikako. S. O. S. PolitičAri uradite nešto

  • Ne

    18. april 2014 | 07:43

    Nego ne vide perspektivu za sebe, hoce da im dete odma zaradjuje velike pare da bi sebe obezbedili... E sad sto je nemacka liga mnogo jaca od nase i sto decko nece biti ni blizu prvog tima to nema veze... Bitno da ima platu... Bravo roditelji... ( ironija )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA