Voša preokretom do pobede u Užicu

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju u Užicu ekipu Slobode sa 2:1 u 24. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju u Užicu ekipu Slobode sa 2:1 u 24. kolu Superlige.

Sloboda je povela pogotkom Tijaga Galvaa u 33. minutu, a pobedu Vojvodini su doneli Enver Alivodić u 37. i Jovan Stojanović u 75. minutu.

Vojvodina sada ima 37 bodova i peta je na tabeli.

U preostalim mečevima 24. kola: Novi Pazar - Crvena zvezda 0:1, Partizan - Jagodina 2:0, Spartak - Voždovac 1:0, Rad - Javor 1:0, Radnički 1923 - OFK Beograd 1:3, Čukarički - Donji Srem 3:1 i Radnički Niš - Napredak 1:0.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje OFK Beograd.

  • NS

    18.04.2014 07:00
    Covek sve objasnio...
    Bravo Boolewar.Cudo nevidjeno kako je klub sa banjice odjednom vaskrsao...Liga je smesna,kao i ljudi koji je vode,jos bi trebalo ispitati kakav je dogovor ili tarifa za tri boda.
  • 18.04.2014 05:38
    i
    Odlicna igra Vojvodine i to bez nekolicine standardnih prvotimaca,zao mi je sto se protiv rada nije ovako igralo.
  • Ćevara

    17.04.2014 21:11
    Novi Sad grad sporta???
    Jel se igraju još neke utakmice u ovom gradu? Jel postoji neki Kabel, Indeks, Proleter, Borac, Mladost, NK Petrovaradin npr.??? Je se igra samo fudbal u ovog gradu? Jel postoje još rukometašice, košarkašice..?? Ko to vesla po Dunavu - sportisti ili puki ljubitelji vode??
    Koliko u Novom Sadu radi sportskih novinara???
    Mante se samo FK Vojvodine, doduše ona jeste "jedna jedina" ali... postoji još sportom zaludjene dece u ovom gradu!! Više pišete o Musiću ubici nego o osvajačima medalja iz ovog grada koji deci treba da služe za primer!! Zapitajte se malo ko je u pravu!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.